• erkek tarafı için pek sağlıklı olmasa dahi kadın tarafı için son derece tahrik edici ve aşkın pekişmesi ve yücelmesi için tüm parametreleri barındıran eylemdir.
  • kadın için pek de tahrik edici olmayandır.
  • bir vampirle birlikte olunduğuna delalet olabilir.
  • toplumun çoğunluğuna iğreç ve sapıkça gelmesine karşın, hatırı sayılır insan tarafından normal algılanan aktivite.

    dostlar, "normal" size özel değil. siz iğrenebilirsiniz ama bunu yapan ve "ulvi" aşk veya "hayvani" aşk vs ne olursa olsun bunu mantığa büründüren yüz binlerce insan var.

    kendi değer yargılarınızla başkalarını yargılamayın.
  • adettendir.
  • salvatore brothersin bile eleyna için her bir şeyi yapıp bunu yapmadığı eğlem varsın gerisini siz düşünün.
    (bkz: vampire diaries)
  • gerçek gezicilerin yaptığı çok da güzel bir şeydir. yavaş yavaş deşifre oluyoruz, beyaz tivi'den önce ben açıklayayım sonra insanlar hazır olmuyor böyle oluyor.

    kedi kanı içerek başlanan bu yolda kedi kanından sonraki adımdır. iki tipi vardır, biri direkt sevgilinin adet kanını içmek ki açıkcası çok da radikal bir hareket değildir. nasılsa biz geziciler olarak her gün her sabah her an birbirimizin vücüt sıvıları ile içli dışlı oluyoruz. diğer adımı ise biraz daha zor olan, tanımadığın birininkini içmek ki bunu yapmak spesifik bir gezici ruhu istiyor. bunu en son dolunayda belgrad ormanlarının ortasında kedi, köpek, fare, rakun ve ren geyiği kafalarından yapılmış bir pentagramın ortasında yaptıydık. şimdi burada açıklayamayacağım ne kadar güzel bir duygu olduğunu. deneyin görün arkadaşım. okulların açılmasını bekliyoruz, taze bakire mühendis kızların içini karartmayı. he tabi bir de uzaktan kumandalı araba alacak paramız yok, onu biriktiriyoruz. en son verdiğimiz veled gitti 2 saatte bozdu. işsiz güçsüz çapul insanları olduğumuz için kan satarak para kazanıyoruz. içeceğimiz kanda yok o sebepten biraz süre geçmesi gerekti..

    bu olaydan sonra da olayın tepe noktası geliyor:

    hemoroid kanamasını içmek.

    onu da başkası anlatsın artık.

    gerizekalılar için not: bu sitede yazılanalrın hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. üstte yazılanlar kurmacadır, son bir kaç haftadır ülke televizyonlarından gördüklerimizden çok da farklı değildir. aynı şekilde gerizekalı bir mod ile yazılmıştir, inanılmamalıdır. inanacak insanlar da çıkarsa rencide edileceklerdir.
  • sözlükteki çakma vampirleri iğrendiren hadise
hesabın var mı? giriş yap