• prozaclı nutella.
  • türkiye'nin yarasının yaşadığı durum. rahat ol zamanla alışacaksın.

    admin konuyu kilitle
  • kardeş hayırlı forumlar.

    3,5 yıllık ilişki bittiği için 5.5 sene acı çekip düşündüğüne göre afedersin sende sike sürecek akıl yok galiba.

    beyin fonksiyonlarının tekrar açılması için bi psikoloğa filan görün.

    çözüm bulamazsan yine buradayız.

    kib bb cnm.
  • (bkz: hayırlı forumlar)
    --- spoiler ---

    bala göte yazar olanlar böyle başlık açıp, formatın a**** koyuyor, en üzücü olan bu.
    --- spoiler ---

    umarım uçurulursunuz.
  • kardeş, spora git hem ruh halin, hem vücudun düzelsin.
  • kilo vermelisin bence ilk önce. aynaya baktığında kendinde kusur aramaktan vazgeçmek güzel bir adım olur. bunu fiziki görüntüden çok sağlıklı görünmen için söylüyorum. seni seven her halinle sever zaten, olay sağlıklı olman. ilişki konusunda da olacağı yoksa artık önüne bakman şart, kafanı meşgul etmelisin. bu sayede yeteneklerini keşfedebilirsin mesela. hayata bir kere geliyorsun, tadını çıkarmalısın. kendini seversen, sevilirsin. sen kendini sevmiyorken başkasının seni sevmesini bekleyemezsin. mutlu olmamız için ihtimal çok, yeter ki kıçımızı kaldıralım. çok mutlu olursun umarım.
  • zayıf bir ihtimal, ancak yok denemez diye cevaplanası soru.

    ya da vaz geçtim!
    yalnız kalırsan var, illa ki birini istiyorsan yanınızda, şu halinizden daha beter acılara hazırlıklı olun.
    elin oğlu/kızı acımıyor, ekip hayatınızı p*ç gibi bırakıyor. hele bir de karaktersiz biri ise vay halinize. neye üzüleceğini şaşırıyor insan.

    sevgi yok, aşk tatile çıkmış.
    siz en iyisi yalnız takılın.
    çünkü aşk masallarda kaldı. ha! bir de istisnalar da.
  • hayırlı forumlar

    spora gitmek çözüm değil, kitap okumak da. öyle olsa sporcular, entelektüeller aşırı mutlu olurdu. seni beğenecek insan değil mutluluk arıyorsan mutluluk sadece bir an, hayatsa mutsuzluk. neye odaklanıp ne göreceğine sen karar vereceksin (bkz: kelebek görmek) sonra kendini seveceksin. onu nasıl yaparsın bilemiyorum. arada aynanın karşısında canım kendim demekle başlayabilirsin. sonra hepsini atlatıp yavaş yavaş başka şeylere kanalize edebilirsen kendini yaptıklarından hem mutlu olursun hem de spordur, kitap okumaktır bir faydası olur. okuduğum bazı kitapların karakterlerinin isimlerini bile hatırlamıyorum ben. sonra hayat bu, sonuçta problemler her zaman karşına çıkabilir, çıkacak. sen mutlu olup kendini toplayacaksın falan filan ya.. bir an gelecek sadece zaman geçmiş olacak, bi bakmışsın bir kulaç daha atmak istediğin kıyıya el sallamaktan başka çaren yok. mutluluk, mutluyken fark edilmeyendir. olursun yani ama genel olarak böyle bence hayat. çok daha mutlu olanlar vardır tabi. onlar kimin mutluluğunu çalıyor bilmiyorum. bi haksızlık var çünkü bundajhfkdsj
hesabın var mı? giriş yap