• kollu kumar makinesi de diyebilceimiz, genelde uc ayni sekli, limonu, cilegi, kirazi, vb. yanyana getirerek kazanilan alet.
  • (bkz: para tuzağı)
  • dünyanın en sıkıcı kumarıdır. para atar düğmeye basarsınız. arada sırada 5-10 tane geri verir sevindirir ama olayın sonunda hep kaybedersiniz.
  • bir dolarla bile oynanabilen, kumar oynama zevkini tattıran, başında saatler geçirilebilecek alet.
    arada bir dolar beş dolar yapılsada başından kaybederek kalkılır ki sıkıcı aleti kumar zevkine dönüştüren olayda asıl budur.
  • tek kollu canavar olarak bilinen makinaların bu adı almasının başlıca sebebi diğer oyunlarda cebinizde az biraz parayla kalkma imkanınız olsa da slot makinelerinde bu şans sıfıra yakındır çünkü cebinizde ki hemen hemen her bozukluğa bir şans daha teklif etmektedir. son zamanlarda çok çeşitli versiyonları çıkan slot machinelerin yıldızı git gide parlamaktadır hatta çoğu kumarhane gelirinin %70 ini bu makinelerden sağlanmaktadır. her ne kadar random şekilde çalışmaya proglanmış olsalarda kesinlikle "hot" ve cold kavramları göz ardı edilmemelidir diyorum ve bu ufak tüyomla kazanacak arkadaşlardan beni de görmelerini rica ediyorum.
  • kaybettirdikleri yetmiyormuş gibi bir de çakallık yapar bu canavarlar. şans eseri üç tane farklı bar buldum ve 25 jeton kazandım derken o sırada hiç yanmayan bir buton yanmaya başladı. bende herhalde paramı bu buton vercek zannıyla hemen bastım butona ve çark tekrar dönmeye başladı üç alakasız geldi ve alet durdu. meğer çakal alet, 25 jetonluk tek bir basış yapmış ve o sırada yanan butonda o işe yarayan düğmeymiş. bu hata bana bir servete mal oldu.*
  • 10 tl verilip 160 tl alınabilen makineler.
  • ilk deneyimimi las vegas'ta edindiğimden oldukça güzel anılar edindiğim ve bana daha tanıştığımız ilk günden cömert davrandığı için aramızda sıcacık bir bağın oluştuğu ve vegas'tan ayrılırken dahi elimde bavulumla ulaşım aracımıza giderken kendime engel olamayıp adeta vedalaşmaya gidercesine tekrar "kolladığım" eğlenceli, bağımlı yapıcı, kollu kumar aleti.
  • eskiden kollu makine olarak biliniyordu artık kollar sadece görüntü olarak kaldı. kimsenin kolla molla uğraştığı yok. hipnotize olmuş gibi habire aynı düğmeye basıp duruyor insanlar. kol olayının tarihe karışmış olması kumarhanelerin de işine geliyor zira daha çok oynayan ve daha çok kaybeden insanlar var artık.
    işaret parmağı yorulup da auto'ya alanlar var hatta bet düğmesine kürdan takanı bile gördüm. öyle bir hastalık ki..
    neyse efendim geçenlerde slot makineleri için sandalye dizayn eden ve las vegas'da yaptığı satışlardan inanılmaz paralar kazanan bir adamın belgeseli vardı discovery channel'da.
    sandalye görünüşte bildiğimiz slot machine sandalyesi. yüksek, arkası dik, boyu ayarlanabilir vs.. bu kadar sattıran asıl özelliği ise şu; çiş emiyor. evet inanılmaz ama bu. makinesini terk etmek istemeyen kadınlar için dizayn edilmiş. etekle gelmek ve altına iç çamaşırı giymemek gerekiyor doğal olarak. yok artık dememek lazım. satışlar inanılmaz.
  • artık krediyle oynanan elektronik versiyonları çoğalmış makinedir. ama o jeton atıp, ortadaki çizgiye 3 şeklin hizalandırılmasının verdiği zevk bambaşkadır.
hesabın var mı? giriş yap