• bazı zekasal sıkıntıları olan insanların sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlardır. alkol şişesi, bardak, meyve tabağı, çakmak, cüzdan, arka fonda manzara bu paylaşımların ana unsurlarıdır. illa ki alkol içtiğini çevresine de göstermek, yaymak zorunda hissederler. özellikle maço tayfa rakılı paylaşım yapmazsa kendilerini mazallah ılık hissederler. ne alkol meraklısı daha doğrusu alkol içtiğini kanıtlama meraklısı insanlar var yahu?!

    edit: düzeltme.
  • (bkz: yazarların bu akşamki alkol tercihi) başlığı dışında paylaşmam.
    bir dost yemeğini paylaşırsın, eğlenirsin alkol kenarda kendini hafif belli eder, asil durur. ancak alkolün ön plana alındığı her paylaşım varoşluğun göstergesidir.

    varoş paylaşımıdır.
  • açız. ilgiye açız. eziklik duygusuyla dolu içimiz. birilerinin dikkatini çekme çabaları içindeyiz. güçlü ve zengin görünme mücadelesi vermeye çalışıyoruz hepimiz.

    bu hayatta tanıdığım en özgüven dolu insanların hiçbir sosyal medya hesabı yok.
  • alkole özel bir durum yok, bir çok insan instagram’ı ne yediğini, ne içtiğini, ne giydiğini, nereye gittiğini göstermek için kullanıyor. bundan bir tek alkol sizi rahatsız ediyorsa tuhaf.

    bir de

    (bkz: alkol içmek)

    bu nedir ya?

    edit: sözlük başlığı düzeltti
  • offf, rakı bardağı fotoğrafı koyanlardan, tokuşturanlardan gına gelmişti yeminle. şu korona geldi de, fasıllar durdu, insta'da rakı bardağı görmüyoruz bi süredir.

    insta'ya rakı bardağı koymak, benim için çomar turnusolü. artık boku çıkmıştı çünkü. orjinal değil, tam bir klişe.

    rakının kendisi zaten kalitesiz bir içki. tüm bu anason temelli anis grubu içkiler esasında böyle. italyanlar'ın sambuca'sı, fransızlar'ın pastis'i, yunanlar'ın ouzo'su, ortadoğu'nun rakı, raki, arak'ı, absinthe. hepsi aynı bok, vücuda zarar. yüzde 40-70 aralığında değişen alkol oranı nedir ya? zehir iç amk, benzin iç, aynı şey. hücrelere zarar.
  • çok elit ekşicilerin yine mesai yaptığı ve kendilerini cool göstermek istediği başlık.kendilerine giren çıkanla ilgili tespitlerde bulunmak istemiyorum.
  • alkol, doğum günü, yemek, ibadet ya da başka bir şey. içerik, eylem fark etmeksizin aynı insanlardır bunlar. oğlunun her gün 27 fotoğrafını atandan, kızının 734.günü partisi yapandan, yediği yemeği giydiği elbiseyi paylaşandan farkları yok. insanlar sürekli kendilerini gerçekleştirebilmiş gibi hissetmek istiyorlar. alkışlar, beğeniler, tebrikler olmadan yaptıkları işlerden gurur duyamıyorlar. bunun sebebi tabii ki yaptığı işlerin gurur duyucu olmaması; ama oraya girmeyeceğim.
  • bir şeylerlerden rahatsız olursunuz diye adamlar düşünmüş engelleme butonu koymuş engeli bas gitsin abi ne can sıkıyorsunuz yahu
  • bu tür paylaşımların yapıldığı sosyal medya platformlarını silin böyle bir derdiniz de kalmaz. tek kullandığım sosyal medya: ekşi sözlük
  • ben alkol içiyorum ama sosyal medyada paylaşmıyorum. paylaşanı da umursamıyorum, bu kime niçin batmıştır anlayamadığım başlık. gerçi rakı bardağını çekip atan manyaklar da var ama onlar da bu şekilde zevk alıyorsa hayattan bize ne değil mi?
hesabın var mı? giriş yap