• sosyopix, facebook ve instagram fotoğraflarınızı poster, kanvas, magnet, kart halinde ürünler yapan bir hizmet. hesabınızla bağlanıp istediğiniz fotoğrafları seçiyorsunuz. 3 gün içinde ücretsiz kargo ile gönderiyorlar. tebrikler süper bi hediye fikri.

    sosyal medya resimleriyle harikalar yaratabiliyorsun. ürünlerinde %100 mutluluk garantisi var.

    www.sosyopix.com
  • geçtiğimiz günlerde sipariş verip instagram fotoğraflarından bastırdım hem de polaroid şeklinde. fotoğraftan ziyade kartpostal gibi, tüm fotolar olduğundan güzel görünüyor. yağlı fotoğraf kağıdı değil de kartpostal gibi mat görüntü seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
  • sloganları olan 'anılarına dokun'un karşılığını sonuna kadar veren, sosyal medya ya da bilgisayardaki fotoğraflarını çeşitli nesneler halinde evine yollayan oluşum. bugün kare prizma ve kanvas tablom geldi, kesinlikle üzerinde özenle çok uğraşılmış. anıları telefonda kalmasın isteyenlere tavsiye ederim. http://www.sosyopix.com/ adresinden ulaşılabilir.
  • "anılarına dokun" sloganıyla kalplerde taht kurmuş, pratik, kaliteli, eğlenceli bir hizmet. özel hediyeler isteyenler hiç düşünmeden hediyesini bulmuş demektir. hem çok basit hem ucuz hem kaliteli.

    not: siteye, sisteme ortak değilim ama iyi iş yapan adam her yerde belli ediyor kendini.
  • efsane bir sitedir
  • 10x15 klasik fotoğraflarımı uygun fiyata bastırdığım site. kalitesi beklediğimden düşük ama, dışarıda fotoğrafçıda aynı fiyata aldığımdan iyi. ben kaliteli deyince hani şu üzeri pütürlü, parmak izi bırakmayan fotoğraf kağıtlarından olacak diye bekliyordum açıkçası. kaliteli kartona yüksek çözünürlüklü print gibi olmuş. yine de sanıyorum ki daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.
  • son zamanlarda beni en çok memnun eden site oldu kendileri. baskı kaliteleri, gönderim hızları, paketleri ve gönderdikleri tatlı küçük hediyeler gerçekten tatmin edici.
  • 12 fotoğrafınızı seçerek 9x11,5 cm ölçülerinde yaptırabileceğiniz mini masa üstü takvimi şahane bir hediye fikridir..fiyatı 34 tl ve kargo bedava..
    mini şövale üzerinde masada veya duvara tek tek yapıştırarak veya dekoratif ipe minik mandallarla tutturarak kullanılabilir..

    [https://www.sosyopix.com/takvim https://www.sosyopix.com/takvim]
  • 2016 yılı için takvim kutusu sipariş etmiştim. bugün elime ulaştı. kartona baskı yaptıklarını bildiğimden fotoğrafların kalitesi beklediğim gibi geldi. kutu ve içinden çıkanlar ayrı ayrı çok şık, çok güzel paketlenmiş. gerçekten mutluluk garantili ürünleri olan bir site. insanın kendine özel yapılmış bir takvimi olması çok mutlu ediyor.
  • gülüşlerinizi sanallıktan kurtarmak için hazırlanmış güzel ve faydalı bir site. ayrıca 31 marta kadar vodafone kullanıcılarına indirim kampanyası varmış.
hesabın var mı? giriş yap