• yeter kardeşim bıktık artık şurda her gün troll şımığı başlıklar görmekten, açılan başlıkların yarısını ouşturmaya başladı artık bu başlıklar, yok şaka maka türkiyenin roket gibi ilerlemesi, yok ataturke edilen laflar, sözlüğün bu konuyla ilgili hiç bir yaptırım düşünmemesi tam bir skandal.

    bu insanların amaçları belli ve sözlükte daha fazla barınmamalılar!
  • çomarizm globalde bir trend, trollizm de sözlük trendi. sanki 2002-2003 yıllarındaki gibi sayfa sayfa otisabi'nin cheja'nın bilmem kimin yazdıklarını tldr yapıştırmayıp okuyacaktınız ya. çok şeker <3
  • özellikle siyasi trollerin biran önce sözlüğü terketmesi gerekiyor. ve şu temalı yazıları artık görmek istemiyoruz.
    1) şaka maka rte'nin mükemmel olması.
    2) şaka maka türkiye'nin süper güç olması.
    3) şaka maka ekonominin acayip yükselmesi
    4) ben aslında solcuyum ama rte sayesinde doğruyu gördüm.
    5) atesitim ama akp süper.
    şaka kaka bi defolup gitseniz keşke.
  • katılıyorum. sadece troller değil türkiye'nin gündemi de buna dahil. gerçekten ülkemizin normale dönmesini en çok, sözlükte goygoy yapıp kaynatmak için istiyorum.

    şimdi matrak bir başlık açsam, saçmalasam. kimse ne entry girer ne de bir şey yapar. çok çok laf sokarlar derdini bilmem ne yapayım diye.
  • esas yazarların trollere küsüp yazmayı bırakmasını hangi mantığa oturabiliriz diye düşündüren bir önerme.

    (bkz: şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil)
  • bir çaylak olarak (ki eskiden de sıkı bir ekşi sözlük takipçisiydim yazar olmaya çalışmak yeni aklıma geldi) beni de sözlükten soğuttuğunu söyleyebilirim. cidden saçma sapan konu başlıkları açarak insanları tiksindiriyorlar.
  • (bkz: trolleri sikayet eden troller)

    boyle manidarlik olmaz olsun arkadas, troller sadece akp yanlisi olunca mi troll olur.

    durust olalim, butun trolleri gonderelim. 2011'den bu yana sozlugu siyaset meydanina cevirmis entry'leri silecek bir ekip kurulsun, sozlugu temiz ve yine eskiden oldugu gibi kutsal bilgi kaynagina cevirelim. her ne kadar bu sekilde olmasi sozlugun agababalarinin da isine gelmis olsa bile, bu durum ileride patlak verip butun sozlugun kapatilmasina da sebep olacaktir.
  • ülke yönetiminden tut, spor kültürüne, sanat alanından tut, sokaktaki gündeme kadar ne varsa troll. sözlükten beklentiniz ne ? buckingham sarayı tarzı bir asalet, niels bohr ile albert einstein arasındaki gibi bir bilimsel tartışma mı ?

    engelliyorum geçiyorum.
  • her şey algılandığı kadar vardır.

    algılamayın onları.
  • en çok merak ettiğim de bunların nasıl onay alıp yazar oldukları.
hesabın var mı? giriş yap