*

  • facebooklar, formspringler ve daha neler nelerden sonra yapılması gereken bir diğer mühim ifşa şeysi. misal google'a yazacağım, tinkebaut diye. fantezilerim bir bir dökülecek;

    başlık: oylum talu mini etek+frikik
    tink : enfess... franco'nun iç savaşı kazandığı gün, "acep buğünü ispanyollar, bizim cumhuriyet baryamı kutladığımız gibi sevinçle kutluyorlaa mıdır, bence kutluyolardığ, ne mutlu ispanyolum diyene" demesi dışında falsosu yok, 10 numara hatun. +rep!!
    başlık: mercan'ın yarı çıplak çeyrek giyinik son klibi
    tink: bu, alman anatomisi bakmaya çıkmış lakin almanların "hepsi gay hepsi gey" miş anam. muhteşem espri yapacağım şimdi, sıkı dur: beni tanımamış ki hepsi diyor, ehe ehe.

    başlık: one night in paris full+rapidshare+hotfile
    tink: eline sağlık hocam ama telefon için olan verisyonu yokmuu? ço lazım, nokya 3169 içün

    başlık: porno arşivimi sizler için paylaşıyorummm (başlığı açan tink, tarih falanca)
    liz vicious 46 video (rare anal dahil) natasha babich(rus iyidir) lucie theodorova (russian institue dahil!!) briana banks(hatun manyah) stoya(nikol kadar beyaz bi karı) ve stoya'nın geldiği yerden, "coeur de pirate" bonus... kotalarınızı dolduracağım ilahi..

    başlık: her first gangbang ful site rapid
    tink: daha eklesene paşm +rep! yanlız 2. karı follofoş gbi duruyoo, hiç herfirst gibi değil..ç

    başlık asians: maria ozawa
    tink: ne zamandır bunu arıyoooodum. her yernden öpüyorumm başlık_sahibi. klas hatun +rep bunun bi da bukkake vidyosu vardı onuda eklersen tam süperoabiliğ

    ***

    işte böylece birbirimizi daha yakından tanımış, türkçe'nin gramer sınırlarını tayin etmiş, progresif öneriler ve eleştirileri paylaşıp bu değerli performans sanatından algıladıklarımızı arttırıp hayatlarımızı renklendirmiş olacağız. arayıp boyayacağız. seks hayatımız daha çift taraflı, 'partner' filan demeli, daha zevkli olacak. domuz gibi yatmak ve rutine son abi. foursome, double anal, triple penetrasyon isterük.

    bab-ı saadetten geçeceğiz, motorlara bineceğiz, motorları süreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap