• el birliğiyle bütün rakiplere meydan okuyarak bir takımı şampiyon yapan heriflerin birkaç gündür ülke gündemini meşgul ettiği rezil konudur.

    görsel
  • kutsal kabul edilen camilerde akp propagandası yapılırken sessiz kalan oluşumlar halkın stadlarda demokratik haklarını kullanarak ülke yönetimini istifaya çağırmalarından nem kapmış. açıkça söyleyin, türkiye demokratik değil de diktatör bir rejim tarafından yönetiliyorsa ona göre dikkate alalım. stadyumlar siyaset yeri değildir diyen takımların yönetim kadrosuna bakıyorsun full akp milletvekili, akp'li bakanın kaynının oğlu falan...
  • güçlü bir türkiye için evet diyor musun arda turan, burak yılmaz ve hakan çalhanoğlu kardeşim?
  • camiye, orduya, okula, üniversiteye siyaset karışırken neden sesiniz çıkmadı??? işinize geldiği gibi değil mi!
  • neresi siyasetin yeri? okul mu? üniversite mi? yoksa depremzedelerin çadırları mı? siyaset heryerdedir kimse kabul etmese de. ayrıca bugüne kadar ulaşamadığın hiç bir adama bu sayede ulaşabilirsin.
    örnek verecek olursak sen ve ben x takımını tutuyoruz ama karşıt görüşlüyüz.
    sen a haber izlerken ben de sadece halk tv izliyorum.
    senin bu olanlardan tepkiden haberin yok.
    ama x takımın sosyal medyasını takip ettiğin için bu tepkiyi göreceksin.
    tepkinin nedenini araştırmak isteyeceksin belki? belki de yapmayacaksın bunu ama bir tepkinin olduğunu bileceksin.
    yani tribünden en uçtaki adama bile ulaşabileceksin.
    ama tribünde siyaset olur.
    sen bu ülkenin insanına kulüpleri üzerinden bile ayar verirken, hapse atarken, şike davası açarken, hükümet istifa diyeni tutuklarken, ülkenin bütün atatürk isimli stadyumlarını yeniledikten sonra isimlerini değiştirirken futbolda siyaset olmaz mı diyosun.
    hadi kardeşim işinize bakın...
  • biz de onu diyoruz ama dinlemiyorsunuz ki. federasyon başkanıni ayarlarken sıkıntı değil, kayseri, konya, kasımpaşa, başakşehir, rize gibilerini parlatirken sıkıntı değil birileri sizin karşınızda durunca siyaset yapma.
    yarın camilerde birileri sizin karşınızda durunca* da aynısını diyeceksiniz ama biz laiklik diye bağırınca terörist oluyoruz.
  • futbolcu transferlerine, teknik direktor secimlerine kadar siyaset dahil oluyor/olsun ama stadyumda tek bir tezahurat olmasin he...
  • anıtkabirde atamızın huzurunda bile erdoğan diye slogan atıldı. unutmadık hiç birini..
    trübünde de gayet olabilir böyle şeyler.
  • siyaseti hayatın her noktasına sokarken düşünecektiniz bunları. şimdi kalkmışlar yok siyaset spora karışmasın falan filan. geçti kardeşim geçti. artık kontrolü kaybediyorsunuz. kaybettikçe de hata üstüne hata yapıyorsunuz. gelmekte olandan korkuyorsunuz. korkun, titreyin, gece başınızı yastığa koyduğunuzda ne olacak, ne yapacağız deyin. az kaldı sabredin. halkı sindiremeyeceksiniz. sindirmeye çalıştıkça ne olacak göreceksiniz.
  • önce bir siyaset spordan çıksın sonra konuşuruz.
hesabın var mı? giriş yap