• gazete yok!
    tv yok!
    radyo yok!

    stadlar bizim!
    sustursanıza...
  • evet karışmadığı yer var mı acaba türkiye yi bırakalım fransa ev sahipliği yapılıyor.şampiyonlar liğin de 4 ülke direk katılıyor bunlar siyaset değil de başarıdan mı?
  • (bkz: tamam)
  • seçimde akp'ye kazandırmamak için imamoğlu'na oy vermiş olan fenerbahçeliler için de ekstra saçmalık. bir fenerbahçe'li olarak imamoğlu'nu bizim hiç bir maçımızda görmek istemiyorum. 3 temmuz sürecinde cemaat kanalında neler söylediği hafızamızda. dileyen sandıkta oyunu versin.

    ama kesinlikle fenerbahçe'ye karşı tek yürek olmuş hiç bir siyasetçiyi istemiyorum stadta. kimsenin de destek vermesini istemiyorum. sadece imamoğlu değil hükümet kanadı dahil diğer siyasetçilerde. gitsinler gözümüze gözükmesinler.
  • (bkz: kamu spotu)
  • lan, evde anam.sokakta simitçi.pazarda yeşillik satan hüseyin amca karışmış olaya. spor karışmazsa amk ben öyle sporun.hele karışmasın daha da yapmam bu saatten sonra,elimi ayağımı sürmem.
    spor lan bu, o karışmasın bu karışmasın sonra liseli biri gelip her şeye hakim oluyor.

    edit:liseli benim,değilim ya tamam ben olayım.şiişştt.
    ayrıca sporu yapan,yayınlayan her şeye karışacak ama spor karışmayacak hee. hadi be.
    ben evet diyorum kardişim sen de va m...sın sın sın
  • ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. imza büyük önder mustafa kemal atatürk.
    şimdi bugün oynanan maça istinaden bu başlığı açtığına inandığım arkadaşa şunu demek istiyorum. ibb’nin arda isimli futbolcusu yaptığı onca (bkz: suç)’tan sonra başka bir ülkede olsaydı futbol hayatına devam edebilir miydi? ahlak bunun neresinde ? kendisi ‘meşazını aldım ben de güjlü bir türkiye için evet diyorum’ dediğinde siyasete karışmamış oluyor ama taraftar haklı bir slogan attığında spora siyaset bulaşmasın deniyor. geçin bunları. ardası, emresi, rıdvanı vs türevleri zaten siyaseti kullanarak bir yerlerde bulunuyorlar. futbolcu hakeme ‘yazıyorum bunu’ diyebilecek ahlaksızlığı yapıyor bir allahın kulu ceza kesemiyor. niye ? nedeni ortada. siyaseti spora alet edenleri burada eleştirmen gerekirken, (öncesinde yapmış olabilirsin) hakkıyla bir seçimi almış şahsın her türlü alavere dalaverelerle koltuğu gasp edilmekte ve bunu eleştiren taraftara ‘siyaseti karıştırma’ diyorsun. taraftarlar istanbulun taraftarıdır. ve doğal olarak bırakın ittifakın tarafında olanları, akp’lisi mhp’lisi dahi o slogana eşlik etmiştir. çünkü azıcık beyni olan bu haksızlığı idrak etmektedir.
    özetle stadlarımız özgürlüğün az buçuk yaşandığı nadir yerlerden biridir. bırakalım taraftar güçlünün değilde haksızlığa uğrayanın yanında omuz omuza olsun.
  • konu bugünkü tezahüratsa saçma olmayandır.

    insanların seslerini duyurabildikleri bir orası kalmışsa demek.

    hakkın,hukukun partisi olmaz,ortada bir haksızlık ve hukuksuzluk varsa da o tribün susmaz.

    not:şerefinle oyna,hakkınla kazan spor.
  • basaksehiri de dedem kurdu zaten
  • aslında doğrusu (bkz: siyasetin spora karışması saçmalığı) olmalıdır.

    ayrıca siyaset dediğimiz şey, atatürkçülük ve onun ışığında gelişen bir şey ise gayet de karışabilir. önemli olan karşıt görüşler yanyana geldiğinde yanyana durabiliyorlar mı, sporlarını icra edebiliyorlar mı önemli olan budur.
hesabın var mı? giriş yap