• 1998 yapımı, christopher walken'ın başrolde yer aldığı izlenesi film.
    christopher walken her zaman olduğu gibi karizmasıyla olayı bitirmiştir.
    arşivde the boondock saints, lock stock and two smoking barrels gibi filmlerle beraber bulunmasında fayda vardır.
  • bir iskambil kagidi destesinde sinek ve kalp papazlarina verilen isim. bunun sebebi ellerinde ki kilic ** kendi kafalarinin icinden gecmektedir.
    (bkz: one eyed jacks)
  • christopher walken`in bir grup arkadas tarafindan eski baglantilari ve guclu iliskileri nedeniyle kacirilan eski gangster carlo bartolucciyi canlandirdigi peter ofallon imzali kara mizah turundeki film. filmin diger oyunculari ise denis leary (ki filmde canlandirdigi walken`in sag kolu lono veccio performansi tek kelimeyle muhtesem), sean patrick flanery, jay mohr, henry thomas. filmin ozellile sonlarina dogru christopher walkenin bagli sekilde koltukta oturmasina ragmen, kendisini kaciranlarin ona karsi yavas yavas avantajlarini yitirmesi ve zeki-tecrubeli walkenin gruptaki kisileri cozup konuyu sonuclandirmasi ise kesinlikle kacirilmamali.
  • filmde kullanılan müzikler de pek bir güzeldir. özellikle filmin sonundaki remy zero - shattered parça cuk oturmuştur.
  • christopher walken seviyorsanız çok keyif alırsınız, zaten filmin kralıdır kendisi.
  • aşçı uşağa uşak aşçıya... katil kim temalı film.

    herkes belirtmiş ama ben de üzerinden geçmek istiyorum:
    christopher walken ın filmi alıp götürmüş gerçekten.

    mahkeme filmlerine hayranlığımla birlikte christopher ın barret karakterinin (spoiler veremediğimden özet geçiyorum) diğerlerini ikna etme süreci oldukça dikkatimi çekti.

    biraz da 12 angry men havası hakim. 1 kişiye karşı çoğunluğun mücadelesi...

    --- spoiler ---

    verilen mücadele şudur ki barret in kaçırılması ve barret in kendisini kaçıran gençlerin kafasını karıştırmayı başarabilmesi
    --- spoiler ---

    benim filme dair bakış açım bu oldu izlerken de bunun yanına da beşamel sos misali lock stock and two smoking barrels filmi aklıma geldi o kıvamda o lezzette bir film.
  • filmin bitişinin iyi gizlenmemiş olması ve sahneler arasında tahmin için vakit kalması filmi yavanlaştırmış. yine de beyin güldüren cinsten keyifli bir kara mizah filmi.
  • 1998 yapımı, christopher walken'in bir takım sıradan genç tarafından kaçırılan azılı mafya babasını canlandırdığı, klişelerden uzak, bu defa izleyiciye bekleneni veren şahane film. bir grup genç, kız kardeşi kaçırılıp fidye istenen arkadaşlarına yardım etmek için eski ve namlı gangsterlerden biri olan carlo bartolucci ' yi kaçırıp parayı / fidyeyi ödemesini ister, niyetlerini ciddiyetini göstermek için de parmağını keserler. ama carlo çetin cevizdir, her bir arkadaşın zaafını ve sırrını ortaya çıkarmak için keskin zekasını kullanacak, gerçekleri ortaya çıkaracaktır...
hesabın var mı? giriş yap