• bir dc karakteri olan süpermen ile dragon ball karakteri olan goku ( kakarotto ) arasından dc hayranlarının sürekli bir karşılaştırma yaptığını gördüm ve buraya son noktayı koymaya geldim. kardeş iki evren arasındaki güç dengesi farklı. yani süpermen evreninde birinin goku gücünde olması fantastik bir şey. one piece evreninde de bir insanın goku gücünde olması fantastiktir. bu evrenlerin kendine özgü gerçeklikleri vardır. bu yüzden karşılaştırılması imkansızdır. ha goku daha fazla güce sahiptir kendi evreninde. evrenleri yok edebilecek güçtedir. superman hayranları superman'in kaldırdığı adayı tartışa dursun goku evrenleri yok edecek düşmanları yener.

    edit: konu ile alakalı bu yüzden avengers filmlerinde kurulan evren saçmadır. bu karakterler farklı evrenlerden ve güç dengeleri uyuşmamaktadır. thor'un dünyayı osuruğuyla yıkması gerekirken , dünyadaki bi grup süper kahramanla bir olup omuz omuza diğer galaksilerden gelenlerle çarpışıyor. saçma . neyse sözün özü goku herkesten güçlüdür. bunların alayını tekler.
  • gereksiz versus. sen hiç superman'in kalp krizinden öldüğünü duydun mu?
  • goku tanrısal seviyeye erişmiş bir dövüş sanatları ustası iken superman güneşten beslenen bir pilli bebektir.

    goku evrenin her yerinde ve hatta başka evrenlerde aynı gücü sergileyebilirken superman radyasyona muhtaçtır.

    dolayısıyla anlamsız bir versustur.

    edit:imla
  • goku, superman'i maymun eder.

    superman'e denk bir db karakteri örneğin piccolo olabilir.
  • vs konularına yorum atmak yerine okumak daha zevkliymiş valla iki tarafında sıkı okuyucusu/takipçisi olarak atılan yorumlara bayılıyorum. piccolo denktir diyen arkadaş güzel güldürdü piccolo ww yada shazam'i bile alamaz onlar bile üst tier onun için. çok geride bıraktılar ilk seriden sonra güç olarak piç ettiler karakteri ancaa gohan önüne kalkan oluyor :(
  • goku'nun her türlü alacağı versus, tabii aç değilse.
  • goku siker, içinden geçer (bkz: king piccolo saga)

    majin buu saga kısmındaki atar ve viteslerinden hiç bahsetmiyorum bile.

    hadi onuda geçtim adam super saiyan vites 4 ile gücünün 400 katına çıkartıyor, animede sadece vites 4 var, aslında dsg gibi geçi geçiveriyor fasülyeye ihtiyaç bile duymaz.

    t: 2 hayali karakterin karşılaştırılması
  • superman'e denk karakter örneği düşünürken yamcha diyesim geldi ama hayvanlık yapmak istemedim. sonra krillin ya da tien shinhan diyecektim ama hadi dedim, onlar da olmasın, superman fanları üzülmesin. piccolo ile denk tutmak superman'e iltifattır aslında.
  • piccolo her türlü supermanden güçlüdür. denk bi karakter düşüneceksek yamucha en uygun karakterdir. android 18 bile supermanden kat be kat güçlüdür. android 18 karşılarına çıkmadan önce goku friezayı yenmişti. android 18 friezadan da güçlü bir düşman olarak karşılarına çıkmıştı. frieza bile superman'i tekleyecek güçte olduğundan superman'e en uygun rakip yamucha'dır.
hesabın var mı? giriş yap