• 18-40 yas arasi suriyeli erkeklerin vatanlarini savunmasi icin yapilmasi gerekendir.

    bizim genc, aslanlar gibi evlatlarimiz suriye'de isid denen serefsizleri temizlemek icin canlarini veriyorsa bu kisiler de deniz kenarlarinda, parklarda, avmlerde bos bos gezeceklerine vatanlarini savunmalari gerekir.
  • yolda türk görünüşlüden çok bu adamlara rastlıyorum. siyah lateks mont, kot pantolon altı beyaz spor ayakkabı. çok fazla tek gezmiyorlar.
    ha biz olsak ayrı mı yapardık? hayır. hatta 70 ve 80'lerde alamanya, belçika, isveç, avusturya'ya giden türkler de aynısını yapmıştır ama o insanlar iş-güç, ekmek parası için gitmişlerdir. bunlar gibi vatanı bırakarak değil.
    bu arada şaka maka da geçen rüyamda ankara'da her yer patlıyor, uçaklardan mermiler, bombalar yağıyordu, rüyayı nasıl bitirdim anlayamazsınız amk!!
    muhtemelen bu adamlar da 'memleketi biz mi kurtaracaz, hele şu sikko esad için mi?' diyerek geldiler.
    neyse vazgeçtim adamların gelmesi normal!
  • şimdi bunlara desen ki "el-bab bölgesi sizin yerleşmeniz için temizlenmeye çalışılıyor, 18-40 yaş arası mülteciler tsk birliklerine katılsın ve savaşsın" merak ediyorum kaç tanesi katılır? adamda savaşacak göt olsa zaten ailesini buraya gönderse bile kendisi orada kalır muhaliflerle birlikte savaşırdı.

    türkiye de yetmedi adamlar boğulmayı göze alıp avrupa'ya kıçı atmanın peşindeler biz hala efendim savaşsalar ya diyoruz. mümkün değil. tabansız bu herifler.
  • analarını da alıp gitsinler
  • arap faşistlerinin egemen olduğu bir ülkede imkasızdır. adam neredeyse; bir domal da suriyeli kardeşin seni götünden siksin, diyecek noktaya gelmiş. üniversite sınavsız, para yardımı var, hastane bedava, her bokta öncelik bu davarlara. hangi irade bunları silah altına alacak. dua edelim de bizi siktir etmesinler bu topraklardan.
  • oldu. ülkesini bırakıp kaçan malları alalım orduya da iyice telef olsunlar
  • savaşacak olsalardı zaten savaşırlardı.

    zorla silah altına aldığın adama nasıl güveneceksin bırak birlikte savaşmayı aynı odada nasıl yatacaksın?

    biz kendi toprağımızı kendimiz koruyalım başka topraklara da girmeyelim mümkünse. bi cengaverlik var ama gerek yok, bi tarafımızda patlayıp duruyor. milletin hep maşası var biz her olaya kendimizi atıyoruz.
  • bize sıkarlar sıkma sebepleri de özerklik istemek olur.
  • suriyeli erkekler internet köşelerinde call of duty oynuyorlar lütfen rahatsız etmeyin beyefendileri bizim askerimiz onların ülkesini temizler anahtar teslim devreder
  • kesinlikle hayata geçirilmesi gereken fikir. suriye'lilere zorunlu askerlik şartları en kısa sürede açıklansın. operasyon sonrası dönemde görev alanlara ayrılacalık tanınabilir.

    hükümetin bu iyi fikri derhal olgunlaştırıp hayata geçirmesini bekliyoruz. şehitlerimizin arkasından bilindik şeyleri duymak yerine neler yapabileceğimizden bahsetmeliyiz.
hesabın var mı? giriş yap