• türkiye'de hukuk bir insan ismi diyeceğim ama o bile değil.

    ülkede adalet sosyal medya tepkileri üzerinden işlediği için polisin de feysbuktaki canlı yayını görüp geldiğini düşünüyorum.
  • hukukun oldugu ulkeden sonrasini okumadigim, sapiga duyar kasilan baslik. cok bir sey de kaybetmedim entrynin sonuna gelinmis zaten.
  • gayet kabul edilebilir bir durumdur. siz duyar kasmaya filan devam edin. çocuğunuzu biri taciz ederse ve siz de o adamla karşılaşırsanız; ya arkadaşım neden böyle birşey yaptın, biraz bekle, polisi çağıracağım ve seni adalete teslim edeceğim, deyin. tamam mı? bu ekşi sözlük nasıl bir yer lan. türkiye'yi norveç sanan insanlar dolmuş buraya. burası ortadoğu amk, sapığa az bile yapılmış. hele bir de savaştan kaçtığını iddia eden orospu çocuğu bir suriyeliye çok az yapılmış.
  • kabul edilebilir bir durum değildir. biri size iftira attığında ya da yanlış anlaşıldığınızda da bu saçmalıkları destekleyin. milyon kere söylüyoruz. eğer bir insan suçlu ise bunun cezasını halk değil, adalet verir. tamam, adaletin bu ülkede iyi işlendiğine inanmayabilirsiniz. olsun fark etmez. adaletin şu anki hali bile olmayan halinden iyidir. ve adaleti sadece uyduruk bir parti ismi olarak görmek isteyenlerin inadına, özellikle muhaliflerin desteklemesi gerekir.
    not:izlemedim.
  • özgecan'ın katili yakalandığı zaman; gebertin, öldürün, içeride tecavüz edin diyenler şimdi bu adama acıyorlar.
  • düşünüyorum da norveç'te gençlik kampını basan psikopatın şuan sözde cezalandırıldığı şartlarda ömür boyu yaşamayı kabul edebilirim, hatta o şartlarda yaşamanın tek yolu buysa onlarca kişiyi ben de öldürebilirim. nasıl ceza sistemi, nasıl adalet lan bu insanları suça teşvik ediyor ? ceza dediğin şeyin caydırıcı olması gerekmez mi ? bence onların adalet sistemi yanlış. adamlar bir çok alanda bizden gelişmiş, daha medeni diye her yaptıklarını doğru mu kabul etmek durumundayız ? yanlış yapamazlar mı onlar da ? ceza sistemimizin baştan sona ağırlaştırılarak düzenlenmesi taraftarıyım. iç soğutan ve son derece caydırıcı görüntülerdir.

    ayrıca en az 6 dakika polis gelmemesi şaşırtıcı diyen bir yazar beyanı var, polis zaten bir yerlerde suç işlendiğini hisleriyle anlayarak ışınlanıyor hemen olay yerine. mavi ekran mı, nedir beyindeki sorun ?
  • o "eziyet"leri küçük çocuklara sarkarken düşünecekti sayın suriyeli sığınmacı severler.
  • tacizci olduğu iddia edilen bir kişi var. muhtemelen evet suriyeli. türkçe nerdeyse yok. her soruya lokanta diye cevap veriyor. başında duran ve ensesini tutan beyaz giyimli birader sakin biri. polis' e vereceğiz sakin olun kafasında.

    ama . ama sonra tipik türk genleri harekete geçiyor. her nerden nasıl aklına geliyorsa birinin ağzından bi sigara yakın bana çıkıyor. sonra yakılan sigaralar ve adamın eline basılan sigaralar ve tekmeler.

    çocuk tacizi dünyadaki en rezil şey net. ama bu adam suçlumudur buna ancak mahkeme karar verir. ve yine sadece mahkeme ceza verebilir.

    adam suçlumudur merak ettiğim kadar adamın elini tutup sigaradan nefesler çeke çeke o ele sigara basan kişi kimdir. nedir. necidir . nasıl bir hayatı vardır delicesine merak ettim.
  • sizde bu şiddet meraklısı intikamcı kafa olduğu sürece çocuklarımız hiçbir şekilde güvende olmayacak.
  • çocuk sevicileri üzen işkence görüntüleridir.

    tabi ki de işini süper yapan emniyetimize teslim edilip, isim soyisim alındıktan sonra salınması gerekir. toplumumuzdaki islam ahlak anlayışı bunu gerektirir. zira , öteki tarafta çekecektir, cıss falan filan..

    o çocuklar büyüdüklerinde, bu travmayı atlatabileceklerini mi sanıyorsunuz?
hesabın var mı? giriş yap