• iranlı müzik adamı farid farjad ın 4. albümünün ilk şarkısı.. defalarca dinlediğiniz halde en ufak bir bıkkınlık getirmeyen eseri
  • adeta içinizde süzülen kemanlarda delicesine ağlamak istediğiniz enfes bir parça..
  • her dinlediğimde, hangi etkileşim/duygulanım sonucu ve nasıl bir ruh halinin bu enfes melodiyi ortaya cıkarttıgını düşünmekten alamadıgım ve öğrendiğim anda kurguladıgımın dısında olabileceğinden dolayı öğrenmeye kıyamadıgım muhteşem farid farjadezgisi.
  • sevdiğinin koynunda bilinmeyen bir alemde sessizliğe boğulmayı,huzura kavuşmayı çağrıştıran,
    insanın içini titreten bir eser...enfes tek kelımeyle...
  • bu muhte$em ezgi'ye http://www.faridfarjad.cjb.net/ den malasef artik ulasamiyorsunuz. ulasmak isteyen mesaj atiyor ve ben ona bunu gönderiyorum.

    uzun zamandir dinledigim ve hic bikmadigim belkide tek ezgi.
  • düzenli araliklarla dört yildir dinledigim farid farjad eseri. hüzün..

    bir donem kitap okunabilir hos ortami icin tercih ettigim ankaranin kitap kurdunda ilk defa dinledigim bu ezgi -kendi imalatim olan- kolay erisebilir mutluluk paketimin son parcasi olmustur. -taghdam dem, sigara ve cay - kucuk bir an dahi olsa önceden kestirilebilmis mutluluk veren seylerin azligi nedeniyle son derece buyuk oneme sahip olan keman/piyano karisimi hüzün. bunalim veya aci veren hüzün degil, her dinlediginizde icine oturtabildiginiz yasanmisliginizi cay kasigiyla ölcüp yudumlama sansini size veren bu mukemmel eser icin; yazarken, yazdiklarimin hissettirdiklerinden ve getirilerinden eksik kalacagi-örtüsmeyecegi korkusuyla üzerine yorum dahi yapmaktan cekindigim hayatimda hersey yokolsa, butun ihtimaller ihtimalsiz birakilsa dahi beni birakmayacagina emin olup sarildigim cayimin sigaramin tamamlayici olan saheser.
  • taghatam deh olarak geçiyor heryerde.
  • sevdiginiz insanlara dinletmemeniz, ögretmemeniz gereken ic yakici* eser. sarmasik gibi her yaninizi sarip nefesinizi kesse de, tekrar tekrar dinlemeyi birakamadiginiz melodilerden.
hesabın var mı? giriş yap