*

  • paranın ne kadar kolay kazanıldığını gösteren olaydır.

    lan bu ülkede asgari ücret 978 lira. ne biçim insanlarsınız da 750 liraya 30000 takipçi satın alıyorsunuz. götüne mi sokcaksın 30000 kişiyi nedir ?

    hayır 30000 kişi takip edince ne oluyor onu da anlamıyorumki. mustafa misir denilen gerizekalıyı 100000 kişi takip ediyordu da ne oldu. çay kaşığıyla aynı olan zeka seviyesini tüm türkiyeye gösterdi gitti.

    allah akıl fikir versin ya.
  • gerçekten anlamadığım para harcama işlemi.

    twitter/facebook/ekşisözlük/blog v.b. yerlerde yazılan yazıların tamamı başkaları tarafından okunmak, beğenilmek ya da beğenilmeyip tartışılmak için yazılır. ben bunu temel bir prensip olarak alıyorum ve bu bakış açısıyla takipçi satın alma gibi bir işlemin akıllara ziyan bir şey olduğunu düşünüyorum.

    diyelim ki twitterda bir hesabım var. hesabımı da 20 kişi takip ediyor, tamamı da arkadaşım. yazdığım şeyleri çoğu zaman kimse tınlamıyor ya da bir iki kişi arada karşılık veriyor. takipçi sayım 20.

    sonra diyorum ki "ferro olucum" ve gidip takipçi satın alıyorum. bir anda oluyor benim takipçi sayısı 1020. ama eminim ki boş hesaplara ya da fav bot ya da rt bot gibi bir şeylere yazıyorum yazdıklarımı. şimdi ne oldu? 1020 boş beleş takipçimle adam mı oldum ben? yazdıklarımın ne manası kaldı?

    burdaki en temel hedef aslında 1020 sayısını gören insanların "adam ferro beyler" diyip hesabı takip etmeye başlaması ve böyle böyle ilerleyerek hakikaten feno olmak diye tahmin ediyorum. ki bu da komple yanlış. çünkü diyelim ki 1020 takipçi satın aldın ve bu sayıdan etkilenen 100 tane normal kullanıcı seni takip etmeye başladı. sonra ne olacak? yazdığın şeyler muhtemelen çok elzem şeyler olmayacağı için çaresizce 1020'ye geri döneceksin.

    oldun mu feno? olamadın. bok mu var fenomen olmakta? yok. işte bu yüzden sazan.avi işlerine düşenleri anlamıyorum ve kendileri için üzülüyorum. yapmayın, etmeyin. *
  • (bkz: sen satın al twitter silsin) geçenlerde 2 hafta kadar önce twitterin operasyonu ile hayali takipçilerden ve pasif hesaplardan oluşan hesapları uçurmasıyla neticelenen bir durum yaşanmıştır. yüksek hesabı olan kişilerde 10binlerce takipçilerinin bir anda gittiğini gören twitter kullanıcıları üzüntüye gark olmuşlardır.

    bazı programların ve tekniklerin desteği ile fake twitter hesapları oluşturup bunu ticari değer olarak taliplilerini satmaktalar. fake olmayan hesaplar da (twitterin az bilinen açıklarından biri ile takipçinin başka bir hesaba bağlanması) bir süre sonra tanımadığı ama takibinde olduğu kimseleri unfollowederek şutladıkları bir durumdur efenim. parayı ödeyen öder, ama kısa süre sonra ödediği sayının hızlıca kaybolduğunu da görür.

    herşeyde olduğu gibi bu mevzuda (bkz: twitterin bokunu çıkarmak) olarak adlandırılabilir.

    (bkz: twitteri reklam kaynağı olarak kullanmak)
    (bkz: ünlü oldum ben)
    gibi yaklaşımlar için başvurulan yöntemdir.
    bu tarz hareketler hiç tavsiye etmediğim şeylerdendir.
  • ben de bir türlü "ne mantığı var şu takipçi almanın vallahi anlamıyorum" diyenleri anlamıyorum. anlaşılmayacak kadar karmaşık bir konu mu hakikaten? bir insanın ilgi görüyormuş gibi hissetmek istemesi ya da bu takipçileri nasıl edindiğinden haberi olmayan birine karşı bunu kullanabilme ihtimali olabilir mi acaba? bu tip bir isteği anlamayan adam ömrü boyunca sokağa çıkmamış, farklı insanlar görmemiştir, başka ihtimali yok.

    değişen sosyal dinamiklerle birlikte, insanların arzlarının kaymasının çok doğal olduğu konulardan biridir.
  • http://www.twittertakipcisatis.com/ dan yaptığım şey. 15dakikalığına ailecek ünlü olduk
  • alınan takipçiler iki şekilde elde edilir.

    birincisi bot denen bilgisayar yazılımlarının sahte hesaplar açarak, bu hesapların birbiri ile bağlantılandırılıp 60-70 takipçili hayali kişilerin oluşturulmasıdır. çok sayıda oluşturulan bu hesaplar müşteri satın alması ile birlikte harekete geçerek takibe başlar.
    ikincisi de bir trojan yoluyla ulaşılan bilgisayardan sağlanan yolla gerçekte olan, bir insan tarafından kullanılan hesapların o insanın haberi, izni olmadan takipçi satın alan müşteriyi takip etmeye başlamasıdır.

    yasal olarak bir sakıncası yoktur takipçi satın almanın ama etik olarak çok doğru bir şey olduğu söylenemez. ayrıca işin gücün yok da takipçi sayınla mı statü sahibi olmaya çalışıyorsun derler adama.
  • (bkz: bir reklam mecrası olarak ekşi sözlük)

    vergisiz kazanç elde ettiği kendi sitesinin reklamını sözlükte 3. kişiymiş gibi yapanları ortaya çıkarır.

    http://i.imgur.com/kzm9ycx.jpg
  • takip edenlerin çoğu takip ettiklerini bilmiyordur. sen tweet attıkça bu kim ben tanımıyorum diyip, seni listeden çıkartıyorlardır.
  • yeni dünya düzeninde, ele ayaga kiyafete bakmak yerine, like sayisiyla, takipci sayisiyla tav olan kizlar oldugu surece, her kiz tavlama isinde oldugu gibi burada da yalan dolanın eksik olacagini dusunmediniz herhalde degil mi
hesabın var mı? giriş yap