• adli kontrol şartı ile serbest bırakılan göçmen. bu kararı alan hakimlerin karısına kızına taciz yapılsa yine bu şekilde serbest mi bırakılacak?
  • "taciz etmek" ne ara "elle rahatsız etmek" ifadesine indirgendi?
  • sonra da ''savaştan kaçan müslüman kardeşlerimize...''

    hiç müslüman elle taciz eder mi? müslüman zina yapar mı? elbette ki, göçmenlerin içerisinde şerefli namuslu insanlar var ama biz bu suç işleyen yavşaklara kızıp, niye kanun işletilmediğini sorup ve bunları istemediğimizi söyleyince de ''göçmen karşıtı'' ilan ediliyoruz.

    elinde kılıçla güya din şovu yapan arkadaşın yönettiği kurum da verdiği fetva ile ''müslüman vurgusu'' yaparak bizi kafir diye kodluyorlar cahilin kafasına.

    allah oyunlarınızı ayağınıza dolasın, hizmet ettiğiniz amerika ile birbirinize dolanın. allah'ın dinini bozup, çarpıtıp neye hizmet ettiğinizi bir görse halk ama nereden görecek ki?

    ekleme editi; söz konusu kişinin israilli çıkmasını öne sürüp bana mesaj atan ve ''aga adam yahudi çıktı ama'' diyenler var. tamam burada adam israilli olabilir ama yabancı uyrukluların suç işlediği buna karşı adaletin uyuşuk hareket ettiği herkesçe malum.

    evet bu kişi israilli olabilir ama benzer suçu işleyen, suriyeli de var, afganlı da var buna karşılık, bunları eleştirdik diye bizi dinsiz ilan eden var. güya fetva vererek haksızlıkları eleştirenleri dinsiz ilan eden kurum var. demek istediğim, bu olaydaki şahsın israilli olması, diğerlerini yok yapmıyor. o yüzden mesajımı iki de bir bu konuda yeşillendirmeyin. evet bu entriyi başka başlığa yazsam daha iyi olurdu ama diyanetin fetvası ile ilgili başlığı okuyunca sinirlendim buraya denk geldi entrim ne yapalım.
  • (bkz: cinsel taciz)

    memleketin eğitimsizlik ve asayiş sorunları zaten zirveyken bi de daha da kötü istatistiklere sahip olan suriyeliler ve afganlar gelince maalesef bu duruma alıştıracaklar bizi artık.

    bu arada cinsel taciz ne zamandan beri elle rahatsız etmek oldu?
  • elle rahatsizlik verene hakimlerimizce rahat olun denilmektedir.

    sinirdisi edilmesi gereken bir sapiktir.

    en ortadaki insan bile kinlenir hergun bu haberleri gordukce, gocmen karsitligi kartopuyken yavas yavas ciga donusuyor. devletin geri gondermeye baslamasi lazim.
  • göçmen almanın da bir sınırı olmalı. evli alırsın, çocuklu alırsın, yaşlı alırsın peki genç niye alırsın, bırak genç vatanını savunsun, gençlerin çoğu serseriliğe tacize gelmiş ya da sahile nargile içmeye
  • kadının kocası bu orospu çocuğunu nakavt etmiş. ona sevindim. yalnız kadın da sanki kocası bunu döverken muhtemelen olay büyümesin diye kocasını korumak için araya girmeye falan çalışıyor. ses olmadığı için duyamıyoruz ama muhtemelen de cırlak bir şekilde bağırıp ve adamın dikkatini de dağıtmıştır.

    sevgili kadınlar, iyi niyetinizden eminim ama böyle bir durum yaşandığı zaman eşinizin ya da yanınızdaki erkeğin zarar görmemesi için kendinizi olayın dışına çıkarın. uzaklaşın. zira bu orospu çocuğunu döverken sizin araya girmeniz, size de bir zarar gelmemesinü düşünen yanınızdaki adamın konsanstrasyonunu bölüyor.

    uzaklaşın, yanınızdaki adam iştahlı iştahlı böyle orospu çocuklarının anasını siksin.
  • ulan adı üstünde göçmen.ne adresi bellidir, ne yolunu bulursun ne izini.hadi kendi vatandaşın olsa öyle veya böyle yakalarsın da bu herifi nerden bir daha bulup da getirecen? devletin en büyük görevi vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamaktır ülkedeki göçmenler kontrol dışıdır ve göçmenlerin işlediği suçlara sen kendi vatandaşına yaptığın muameleyi yapamazsın.önce içeri atacaksın sonra siktir edip yollayacaksın ki diğerleri de görüp böyle boklara cesaret edemeyecekler. adamlar ne bok yersek kimse nasıl olsa birşey yapmıyor diye daha fazlasını yapıyorlar.bravo valla devam edin böyle!
  • kadinin kocasini niye tutmaya calistigini anlamadim, kavga esnasinda adami dezavantajli duruma dusuruyor.

    gocmen falan diye yumusatmaya da gerek yok, col kackini serefsizlerden biri.

    haberin detayini okuyunca neden sinirdisi edilmedigini de anlamak guc, kamera goruntusu ortada, daha neyin delilini toplayacaksin, adli kontrolle sal, yarin da gitsin birine tecavuz etsin nasilsa ceza yok diye.
  • bu göçmenleri memlelete getirdiler, daha başımıza neler gelecek? kadınlarımızın ve kızlarımızın ırzı, çocuklarımızın canı tehlike altında. bu foncu liboş yazar tayfası da güvenlikli yalıda/sitede yaşayarak onlar savaştan kaçtı, onlar bizim kardeşlerimiz diye algı kasıyor.

    bu bunlarla içiçe yaşayıp tehlike altında olan biziz veya bizim aile fertlerimiz.

    allah yardımcımız olsun.
hesabın var mı? giriş yap