• hiçkimsenin henüz dile getirmediği konu.

    hepsi devletin en önemli organlarında askeri ve sivil deneyim elde ettiler. yıllardır süregelen sistematik bir örgütlenmeleri de var. ancak bir anda her yerden el çektiriliyorlar. bunların ve yakınlarının tekrar askeri okulların devlet kademelerinin yakınından bile geçemeyeceklerini düşününce akla şu soru geliyor, "bu adamlar nasıl geçinecekler, ne yapacaklar? oturup limon satacaklarını hiç düşünmüyorum. ciddi bir sayı çıkıyor çünkü ortaya.

    bence oturup bitti diye sevinmemek gerek. bundan sonra yine örgütlü şekilde bir şeyler yapmaya devam edeceklerini düşünüyorum. bu kadar zaman verilmiş, bir dâvâ hâlini almış bu oluşum bundan sonra da çok ciddi kontrol altında tutulmalı.

    hiç öyle kenarda boş boş olana biteni izleyeceklerini sanmıyorum ben.
  • özetle (bkz: nereye sıçacaklar)

    .
  • çete-mafya türü yapılanmalara gitmeleri ülke açısından büyük risk oluşturacak insan grubu. üstelik hem örgütsel anlamda profesyonel hem de yıkıcılık potansiyeli taşıyorlar. umarım başıboş bırakılmazlar.
  • cuntacı paşanın* dedğini biraz modifiye edersek
    "asalım mı? ya da besleyelim mi?"
    işi şakası bir yana, artık paralelci de oldukları bilindiğine göre devlet ve özelde iş bulmaları oldukça zor. kendi biriktirdikleri sermaye ile tekrar iş kuracaklardır bence. amma rotasyon yaptıktan sonra olacaktır elbet. fetö kadar örgütlü, nizami bir cemaat, topluluk yoktur. eminim ki adamların elinde tekrar iş ilişkisi kurabilecekleri kişi listeleri, uygun bölgeler bellidir. ama yine de devlet bunlara göz açtırmaz ise muhtemelen sokak köşesinde ölüp gideceklerdir.
  • tahminen bayburt'a giderler. epey kalabalıklar, şehri ele geçirebilirler diye düşünüyorum.
  • epdk mülakatında elendim.

    trt 2 kez mülakatında elendim.

    16 kez kamu kurumlarının mülakatından elenince kimse bana ulan cemaatçiler girecek diye sahipsizleri işsiz bıraktık bu adamlar ne yapacak demedi.

    (bkz: su veren itfaiyenin hortumu)

    hakkımı kimseye helal etmiyorum.

    hem maddi zararım çok büyük hem psikolojik.

    debe edit:(bkz: feto darbesine karsi askeri ogrencilerden aciklama)başka mağdurlar da varmış. hoş bu ülkede fetöcü değilseniz bir şekilde mağdur durumuna düşersiniz. yatacak yeriniz yok.
    ne bu dünyada ne de ahirette
  • almanya merkezli ve pennsylvanya merkezliler.
    eğitimliler. amerikanın dediğine göre aydın ve modernler. ,
    bence almanya ve amerikaya göç etsinler. uğurlar ola.

    edit: imla
  • işte bu yüzden

    (bkz: idam)
  • cevabı "artık sadece abi olacaklar" olan soru.
  • işsiz...
hesabın var mı? giriş yap