• üniversitelerimizde okutulmaya başlanacak ders. kodu tlf 101 olup cep telefonuyla zamanı durdurup, sanatçılığın dibine vurmak konusu işlenecek. cep telefonu alabilen her türkün potansiyel ara güler olmasına yardımcı olunacaktır.

    -evet çocuklar bugün portrait ve standart modu işleyeceğiz. menüden camera seçeneğine geliyoruz gördüğünüz gibi çerçeveleme opsiyonlarımız burada mevcut. sedacım üstünü çıkarabilirsin sen de bu arada.

    ulan millet "kız arkadaşım geçen banyoda düştü, kolunu kırdı" diyor. "nasıl lan?" diyosun. "aha böyle" diyip fotoğrafı gösteriyor telefondan, kız yerde iki seksen. bunlar mı tırttı ben mi anlamadım.
  • her zaman her yerde elimizde olan cep telefonlarımıza bir de fotoğraf çekme aparatı eklenmesiyle vücuda gelen, bu aletlerin ucuzlamaya başlamasıyla şaha kalkan fotoğraf dalı. önceden telefonu kulağına yapışan insanlar, bu sıralar telefon ellerinde dirsek hafif kırık, gözler kısık, netlemeye ve o muhteşem görme biçimleri ile kompozisyon kurmaya çalışırken çarpıyorlar göze.
    bir takım meşhur bireylerin özel hayatlarının iyice ve delice ifşa edilmesine de imkan veren bu fotoğraf dalı yurdum insanının bokunu çıkartmak eğilimine de gurur ve şerefle hizmet etmektedir.
  • (bkz: nokia n90)
  • dslr'lerin özellikle aynasız ve mobil cihazlar karşısında sürekli kan kaybetmesi, mobil cihazların fotoğraf ve video özellikleri karşısında kompakt sınıfın bitmesi, fotoğrafçılığın artık yazılımlarla iş yapması, video sektörünün popülerleşmesi, havadan görüntüleme teknolojileri, 360 derece video çekimi, taşınabilirlik,
    stabilizerlerin yaygınlaşıp ucuzlaması, sinema kameralarınının görüş açısını simüle eden aparatların ve harici donanımların "mobil cihazlara" entegre edilmesi, large dslr gövdelerin yüksek maliyeti sonucunda satışlarda duraklama yaşanması ile,
    artık bazı yapımlarda ve sahnelerde ıphone, bazı stüdyoların ise ıpad air kullandığını,
    o kadar video özelliği ve geliştirmelerine rağmen sektör öncülerinin bile large-dslr gövdelerinin fotoğraf dışında doğru düzgün kullanılmadığını,
    giriş ve orta segment gövdelerde olmasa ortalıkta doğru düzgün dslr görülmediğini hatırlatır,
    perspektif kontrolü, alan derinliği, nesneleri objektif gözüyle görmek ve büyük sensör'lerin avantajları gibi önemli konularda "yapıları gereği" istenileni veremeyecek olan telefonlar ile fotoğrafçılığı geliştirecek olan arkadaşlara iyi çalışmalar dilerim.
  • analog zoom imkanı olmadığı için çoğunlukla tırt fotoğrafçılıktır.

    vsco tarzı, yüklenen fotoğrafları 400px civarına indiren sitelere rastgele güneş, gölge, kumsal çekip bi ton efekt basarak paylaşarak kendine sanatsal masturbasyon yapan insanlar da cabası.

    bir de çok büyük iş başarıyorlar gibi instagram biografilerine link koyuyorlar, kızgınım sözlük.
hesabın var mı? giriş yap