• oğlum ne boş bir şirket bunlar lan, iyisini becersen alırdı millet neden zorluyorsun. gider huawei'nin 1k'lık telefonunu alırlar yine senden almazlar. insan biraz oturup düşünür niye diye.
    olsa bile vestelin satışlarını etkilemeyecek olan girişimdir.
  • az bile. yüzde 200 olmalı en az.
    büyük düşün türkiye.
  • vestel markası zaten başarısız bir marka. demek ki yöneticilerinin vizyonu ancak bu kadarmış. yani #pınarürünleriboykot gibi bir boykot mu istiyorlar ? ne zamandan beri tüzel bir işletme devletten böyle bir talepte bulunabiliyor ? gerçekten böyle bir talep varsa vestel kendi bacağına sıkmış olur.
  • vestel şunu iyi bilmeli ki kendini geliştirerek rekabet etmek yerine rakiplerin ürünlerine vergi getirmeye çalışarak rekabet etmeye çalışan bir markadan asla ürün almayacağım. yapılan bunca çakallığın bir sonu olmalı.
  • vestel'i itici yapmaktan, bilinçli tüketicinin nefretini kazanmaktan öteye gitmez. öyle bir nefret gelişir ki insanlar vestel'in sadece telefonların değil hiçbir ürününü almak istemez.

    şahsen aynı paraya gerekirse çin ve kore ürünlerinin en alt segment telefonlarını alırım yine de ithal telefonlara ek vergi koydurtan
    vestel'in en üst segment telefonunu almam.

    vestel dilediği kadar yerli olsun. dilediği kadar milli olsun (ki bunun ekmeğini iyi yiyiyor) kendini geliştirmek, rakipleriyle rekabet etmek yerine, rakiplerinin önünü kesmeye yönelik, kendisini tercih etmeyen halkı devlet sopasıyla cezalandırmaya yönelik çalışmaları kabul edilemez.
    serbest piyasa ekonomisinde halkla zıtlaşıp, halkı kazıklayarak kazançlı çıkan şirket olamaz. türk insanının zaten kıt olan kaynaklarını teknolojiye erişim için kullanmasının önüne engel koyduracağına
    ürünlerine çok güveniyorsa gitsin başka pazarlarda ürünlerini satsın. türk insanını da tercihlerini de rahat bıraksın.
  • vestel talep etmiş. hayır bu vestel'i boykot da edemiyorsun. hangi zeka küpü gidip bu dandik markanın dandik ürünlerini alıyor ki zaten? buradan güç alıyorlar bence. kaybedecek bir şeyleri yok.
  • vestel’in açgözlülüğüdür. adamlar doymuyor halkın cebindeki üç kuruşa göz dikiyor. gözlerini toprak doyurur..
  • vestel... ne gururlu ne de yerli... slogan seçerken de dikkatli olmak lazım tabii...
  • güldüren bir talep.
    bir markanın açık açık başarısızlığını bu şekilde sunması aşırı talihsizce değil mi?
    "savaşarak ekipmanımız yok o halde sömürge devleti olalım" gibi bir şey olmuş. çalışıp başarmak dururken...
    vestel'e acıdım. kendini küçük düşüren bir firmanın ürünleri de alınmaz.
  • yakınlık derecesinin önemini bir kez daha anlamış oluyoruz
hesabın var mı? giriş yap