• ezel ya da the count of monte cristo dizileri en kayda değer örneklerdir.

    "intikam soğuk yenen bir yemektir" lafı bu erkeğin ürettiği bir laftır.
  • "süründürmek" bildikleri en iyi şeydir.
  • sevgilimden biliyorum, son derece kindar adamlar oldukları için karşılaşmak istemeyeceğiniz intikam çeşitleridir.
  • önce intikam alınacak kişinin, intikam alınacak konuyu unutmasını bekler. terazi burcu erkeği, intikamını aldığında karşısındakinin anlam verememesinden haz duyar. o ne olduğunu düşünüp, kendi kendine "neden" diye sorarken, terazi burcu erkeği yalnızca sırıtır. evet intikam durumlarında gülmez, sırıtır terazi burcu erkeği.
  • ilk başlarda "bundan bi şekilde intikam almam lazım lan" dedikleri duyulur. ikna etmek için harcanan onca çabadan sora vazgeçti sanabilirsiniz ama yanılıyorsunuzdur çünkü o dogru zamanı beklemeye karar vermiştir.

    (bkz: aa bu benim lan)
  • açıkçası terazi burcu mensubu erkekler bm barış elçisi formatında oldugu için, intikam güdüsünü bünyelerinde minimum oranda barındırırlar. öyle bir şekilde üstüne gitmelisiniz ki bunların; yani ne demek istiyor burada,

    baktınız dünyanızın karartılması, bir anda bütün ışıkların sönmesi ve uzay boslugu hissini masrafsız yaşamak istiyorsanız üstüne gidin bu adamların. size en güzel feza seyahatini 5 kurus para harcatmadan yaptırırlar.

    böyle cocuklardır yahu, tanırım bu tipleri yakinen, iyi çocuklarızdır.
  • intikam kelimesiyle bu erkeği bir araya koymak bile intikamın kendisi anlamına gelmelidir bence. bu kadar naif, bu kadar sakin ve bu kadar sikimdedeğil insanı olmak ve gene de bu noktaya gelmek zor çünkü.
  • ani sesler cikarip korkutmak.

    sonra da yok "kediye dedim", yok "duymadin mi geldigimi", yok "kikiki".

    sensin kiki.
  • terazi burcu erkeği intikam almaz aslında, hesap keser. supermarket'e girip alışveriş yaptığınızı düşünün, onu şunu bunu almışsınızdır... kasaya gidip ödeme yapacakken bir baktınız üstünüzde yeterli para yok... kredi kartınıza davranırsınız... o da ne, banka provizyon vermiyor... o anda işte kasiyere karşı içinde bulunduğunuz durumdur terazi burcu erkeğinin intikamı. cebinizdeki paraya göre aldıklarınızın bir kısmında feragat edersiniz... cebinizde hiç para yoksa kös kös ayrılırsınız ortamdan...
hesabın var mı? giriş yap