• hayallerde yaşayan bir adet yazar. sevişirken zevkten partnerlerini ağlatıyormuş da, kıçı kırık modelleme programını öğrendi diye nasada mı çalışsa, araba tasarımcısı mı olsa bilemiyormuş da... galiba liseli kendisi, en fazla bu sene 2 yıllık bir yeri kazanmıştır.

    kendisine böyle boş işleri bırakmasını ve derslerini çalışmasını, ardından dgs ile güzel bir yerleri kazanmasını tavsiye ediyorum.

    imza: 10 yıldır max kullanan, 20 yıldır da sevişen bir abi.

    ek: yazık la, meslek liselilerin bile kullanıp iş ürettiği programı biliyor diye milyorrluk iş teklifleri aldığını sallıyor. piyasayı bilmesek inanırdık belki de, sen geç o ayakları koçum. yalnız nasa olayı bomba, dünyaya yalanlar satan nasada çalışmazmış! henüz icat edilmemiş cigaranın kafasını yaşıyor arkadaş.

    hayır asıl ironik olan cinsel hayatını buralarda anlatıp millete ezik demek. herkes bilir aslanım, ekşide cinsel hayatını açık açık iki tip erkek anlatır, osbirci ergenler ve küçük pipililer. bu arada nickaltına falan çok girme, nick altıma kusanların dörtte üçü durduk yere insanlara hakaret eden troller, oradan iş çıkmaz sana koçum.

    ahahaha 92 liyim falan yazmış bir de!

    "büyüdün de şevişiyo muşun çeeennn?"

    ek 2: mimari tasarımcı değil o, mimar, önce öğren sonra büyü öyle gel.
  • nasa olayı zaten ironi, dünyaya yalan pazarlayan bir yere çalışacak değilim. ama diğer konularda aldığım iş teklifleri üzerinden değerlendirip yazdım. illa kanıtlarla sunmam mı gerekiyor. bir şey yazarken. bakın burda şu teklif geldi diye. o zaman da egoist oluyoruz. ve ağlama konusu belli ki böyle şeylerden uzaksın. orada tamamen aydınlatma amaçlı bir konu yazıldı. çünkü bu konu gerçekten bu durumu yaşayan kişilerde soru işareti bırakıyor.

    ya insanlar sizden daha iyi konumda olabilir. neden buna yalan gözüyle bakıyorsunuz ki ? ek olarak 92'liyim. ya bir de böyle ifşa etmez misin? direk benim ben olduğumu anlarlar, birlikte olduğum kişilerden biri bu entry'i gördüğünde. rahat rahat yazamıyacak mıyım?

    edit: nickaltındaki yazıları gördüğümde bu şekilde davranışının sebebini anladım. tamam üstüne gelmiyim. yazık yaa. ezik ruhlu olmak, demek böyle bir şey. yani halini anlayamadığım için eleştiride bulunmam hoş olmaz.

    alttaki yazar için edit: entylerimi beyninizle okumayı deneyin artık ya. bir insan neden suriyeliyi sevsin amk ahahaha hepsi empati yoksunu, kör beyin topluluğu. istemediğiniz kişilerin lehine bile olsa, olumlu gözüken gerçekleri söylemek demek, sevmek değildir, her şeye rağmen objektif yaklaşabilmek demektir.
hesabın var mı? giriş yap