• notorius big destekli bi rap grubuydu.
    notorius big icin cıkan tribute albumda we'll always love big poppa adlı bir de şarkıları var.
  • buranın tek sorunu waffleları aynı anda getirmemeleri..
    misal iki kişi gidilmiş.. bi kişinin waffle'ı daha önce geliyor. öbürünün gelmesi beklenirse waffle soğuyor, yok beklemeyip de yemeye başlanırsa karşıdaki insanın acıklı bakışlarına mağruz kalınıyor.. bu durumda çok değerli, çok kıymetli waffle paylaşılıyor. herkesinki aynı anda gelse de herkes mutlu mesut yese çok daha güzel olabilir.
    bi de renklerini değiştirseler.. cafeden çok banyoyqa benzemekte..
    ama muhteşem waffle yapmaktalar, nasıl olursa olsun gidilir o ayrı.. * * *
  • onceleri universite ogrencisi oldukca hos ve kultur duzeyi yuksek garsonlara rastlayabilecekken simdilerde sirf acindigi icin alinan gorgusuz calisanlariyla bu ise aslinda ihtiyaci olmamasina ragmen 1 aylik bir eglence icin yapan diger calisanlarini deli eden waffle disinda harika yemekler cikaran cafe.(bkz: is ortaminda insanin katillige itilmesi)
  • ortamını pek bir hoş yapmak için elinden geleni yapan,(eleman değişikliği vs..) hayat okulum,yeni ailem,tabularımı yıkan,kişiliğimi geliştiren,karnımı doyuran *,güldüren eğlendiren süper mekan..
  • 1994 yılında mary j blige tarafından keşfedilen rap grubu. asıl adı "the warlocks" isimleri kısaca "the lox" olarak anılmaktadır. ilk mc'leri jadakiss, sheek louch, styles p. idi, daha sonra j-hood'u aralarına katıştırdılar, ve 2005 yılında team arliss mcleriyle birleşip d-block diye bir oluşum oluşturdular*. grup içinde grup gibi bişey oldular heralde.
  • guzel sokağımın guzel kafesi...kahvelerinden waffle na kadar herşeyi güzeldir bu mekanın...bu cafenin havasından mıdır suyundan mıdır bilmem ama içeriye girdiginizde garsonlarıyla,muzik kutusuyla,dergileriyle herşeyiyle bir sicaklik sarar içinizi ...
  • gitmeden duramadığım, çayın yanında verdikleri cici kurabiyelerle beni sürekli cezbeden sıcak mekan. koltuklarına gömülünce insanın kalkası gelmiyor.
  • dün waffle yemek amacıyla gittiğim gitmişkene güzel güzel anathema şarkıları da dinlediğim hoş mekan.
hesabın var mı? giriş yap