• the middle birinci sezon on ikinci bölümünün adı.
  • 2016 yapımı vasatın çok altı bir filmdir.
    hiç bir karakterin ne bir derinliği ne de bir özelliği var.

    fillmdeki tek güzellik (bkz: alex essoe) onun hatırına 2/10.
  • 2016 tarihli marcus dunstan yapımı gerilim filmi.
    adamım josh stewart ise başrolde, çok iyi performans çıkarmış.
    bilhassa son 40 dakkası enfes.

    trailer
  • ekşisözlük bir siki beğenmeme timinin mensubu değilim veyahut sinema izlerken ince nüansları yakalayamayan, zevk için film izleyen biriyim. izlerim unuturum işte klasik dongoz izleyicilerdenim. fakat, arkadaş bir film bu kadar mı kötü olur. bildiğiniz klasik inter star filmi. hani 2016 yapımı olduğuna bile inanamıyor insan. kötü oyunculuklar, klişenin desem klişe filmlere hakaret olacak, berbat bir senaryo, geremeyen atmosferi, milyon tane saçmalığı, kopuk giden hikaye, kötü adamların amaçları vs... entryi girerken bile vaktimi kaybettiğime üzülüyorum şu an. hani vaktiniz varsa bile izlemeyin o derece kötü.
  • the collector ve the collection filmlerinin yıldızı josh steward oynamaktadır. ayrı bir konuya sahip olsa da burda da kahramanımız yine kapalı mekanlarda kimseye farkettirmeden yer değiştirerek gerilimi yüksek tutmaktadır. bu nedenle o iki filmden alınan zevkin benzerini bu filmden de alabilirsiniz, onları sevdiyseniz bunu da sevebilirsiniz.
  • --- spoiler ---

    2018 abd yapımı drama-gerilim filmi. aaron harvey'nin yönettiği filmin senaristleri richard byard ve bizzat aaron harvey'dir. filmin başrollerinde william fichtner, jessica mcnamee, jean louisa kelly ve michael rosenbaum'dur. filmin, aynı adlı 1993 ve 2012 tarihli filmlerle karıştırılması gerekir. son olarak, pek beğenilmeyen filmin imdb.com puanı 4,6/10'dur.

    konusu
    mike (william fichtner) ve eşi, ilk evlendikleri heyecanı artık bulamazlar ve bu nedenle şu anda birbirlerine katlanarak bir evlilik sürdürmektediler. oldukça sıkıcı giden işleri ve hayatları, yan tarafına taşınan yeni ev sahipleri ile değişecektir. mike, yan tarafa taşınan komşularına aradan geçen süre sonunda yaptıkları gürültü ile birlikte kulak misafiri olacaktır. kadının (jessica mcnamee) adam tarafından dövüldüğünü düşünen mike, kadınla arkadaşlık kuracak ve ona aşık olacaktır.

    imdb.com - http://www.imdb.com/title/tt3905764/

    trailer -https://www.youtube.com/watch?v=yxdx6wjyzsw

    --- spoiler ---
  • bunu tavsiye eden siteyi bulursam, sırf küfretmek için üye olcam.
  • orjinal adı el vecino olan bir netflix dizisi. izlerken hakan muhafız’ı böyle çekselermiş diye iç geçirmedim değil hani. süper kahraman komedisi olarak iyi iş çıkarılmış. en azından madrid’i saracak bir çekirge istilası yok ortada. el vecino, öğrendiğim kadarıyla bir çizgi romandan uyarlama imiş. hoş vakit geçirdim. memnuniyetle tavsiye ederim.

    düzenleme.
  • 2017 yapımı saçma sapan bir film. filmde william fichtner yerine bir robotun oynadığını düşünüyorum. çünkü adam film boyunca mekanik hareketler sergiliyor. hatta bundan daha yumuşak hareketleri olan robotlar yapıldı. ayrıca nasıl bir duruş pozisyonu varsa 1 buçuk saat adamın burun deliklerini izledim. burun delikleri dışında filme gelirsek. yan eve taşınan genç bir çift var. adam genç kadını görünce kendinden geçiyor. ona yakınlaşmaya çalışmaya çalışıyor. kadının kocası da devamlı şiddete başvuran bir tip. sonra adam genç kıza sahip çıkmak isterken kendi ailesi dağılıyor vs. vs. film o kadar ağır ki insanın içi bayılıyor. hiç beğenmedim ve asla tavsiye etmiyorum. ama kız güzel.
hesabın var mı? giriş yap