• ed skrein'in jason statham'ın yerine frank martin karakterini canlandırdığı 4. the transporter filmi. imdb notu şu anda 4.5 olan film, türkiye'de 19 haziran'da vizyona girecek.

    fragman
  • uzun metraj audi reklamı gibi bir trailer'a sahip film. muhtemelen yarak gibi olacak.
  • 9.5 dakikalık bir fragmana sahip muhtemelen bok gibi olacak bir film. filmin ilk kırılma noktası bmw yerine audi kullanmasıydı, hadi dedik neyse, audinin reklama ihtiyacı var, böyle bir film serisi ile audi bir hayran kitlesi oluşturur, şimdi frank martin karakterini jason statham oynamıyor onun yerine ed skrein oynuyor. lan, ben, neyse bir şey demiyorum
  • iyi haber, serinin yeniden bir remake'i geliyor; kötür haber ise, jason statham yok. sanırım ben kötü haberi temel alacağım.

    edit: ikinci fragman: https://youtu.be/nhw9twg7rfy
  • jason statham'ı özleyen gözler game of thrones'un ilk daario naharis'ini oynayan ed skrein'a hızlı alıştı.yeni frank yine az ve öz konuşuyor ve daha kaslı değil belki ama daha bol saçlı ve dolma dudaklı...baba oğul kimyası iyi tutmuş ama filmin kadın kategorisindeki ablalar için aynı şeyi söyleyemiycem.yine de her transporter filminde sahte mahte bir adet sarışın olmalı bunda da üçe katlamışlar. serinin temposuna göre aksiyon dozu ve komedi az biraz yerinde ama daha fazla birşey de beklemeyin zati...
  • audi'nin yeni reklam filmi. sadece biraz uzun tutmuşlar. 1,5 saat kadar filan.
  • "vay be, audi s8 için reklam değil film çevirmiş" diye düşündürttü.

    (bkz: nerde lan jason statham)

    film için ise:
    - abi izlerler mi, jason oynamıyor?
    + aksiyon koy, karı kız koy, patlama koy, hızlı araba sürüşü koy bak izlerler.
    - dimi abi izlerler. hikayenin koy götüne gitsin.
    + afferim koçuma öğrendin bu işi.
  • bugun izledigim film. jason statham yok diye izlemek istemeyenlerdendim, ancak bugun can sikintisindan zaman gecirmek icin caddebostan afm'de izledim. saat 19:45 seansinda izlememe ragmen benimle beraber toplam 6 kisiydik, salonun bu kadar bos olacagini tahmin etmemistim.

    --- spoiler ---
    filme gelince... zaman öldürmek için izlenebilir, ancak her sahneyi bir sekilde kabul edebilirdim, ama frank karakterinin denizden kumsala jet ski ile cikip, biraz ilerledikten sonra mercedes g serisi'ne sag on camdan ayaklari önde giris yapip, ayaklarinin carpma etkisi ile, sol tarafta oturan surucuyu yine sol taraftaki surucu kapisini acarak aractan atmasi; ve bunu durmaksizin saniye icinde yapmasi... arkadas, yillarca cüneyt arkın ile bosuna alay etmisiz meger (bkz: swh)
    --- spoiler ---

    edit: dunden kalmis yemek uyardi, spoiler.
  • transporter serisine yakışmayan bir film, beklentiyi yükseltmeden alelade bir aksiyon filmi gözüyle bakılarak izlenmesi tavsiye olunur.
  • bugün izlediğim film.
    --- spoiler ---

    jason'ın olmaması kötü olmuş. ama yeni taşıyıcı da hiç fena değil. beğenmedim diyemem.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap