• ah be theresa aplam, şu sözlük deryasındaki tek entrylik yalnızlığına son vereyim istedim, oysa en çok sana yakışıyordu o yalnızlık, kusuruma bakma..

    theresa russell, şu acımasız sinema dünyasında, hak ettiği yere gelememiş, muhtemelen gelmek istememiş müthiş bir oyuncudur. 1957 doğumludur. 12 yaşında modelliğe başlamıştır. the who'nun athena şarkısına ilham verdiği söylenir. 1982'den beri nicolas roeg'in karısıdır ve max adında bir oğlu vardır. oyunculuğu çok iyidir, genellikle, sıradışı yönetmenlerle çalışmış ve alternatif ya da bağımsız denen filmlerde oynamıştır. bunlar arasında kocasının çektiği bad timing, eureka, ken russell'in whore'u, steven soderbergh'in kafka'sı, henry bean'in the believer'i, robert altman'ın aria'sı ilk akla gelenler olarak sayılabilir. filmlerde çoğunlukla erkeklerin anında aşık oldukları ama bir türlü başa çıkamadıkları kadınları oynadı, ki klişesi "sorunlu kadınlar"dır, ancak yönetmenlerin de filmlerinde teslim ettiği üzere, bu işlerde kimin sorunlu kimin normal olduğuna karar vermek kolay iş değildir.

    bütün bu oyunculuk gücünün ötesinde theresa russell, olağanüstü güzel bir kadındır. kendisi seksapel diye bir şey varsa eğer, canlı abidesidir. biraz daha piyasa işi filmlerde oynasaydı rahatlıkla bir erken dönem sharon stone ününe kavuşabilirdi, ama istememiş olması muhtemel. önünde eğilerek, kendisini yeni nesillere takdim etmekten şeref duyarım. bakışına gülüşüne kurban..

    http://www.innternet.de/~peter.patti/therese.jpg

    edit: "efendim aria altman'ın değildir, bir sürü yönetmenin(10) ortak projesidir ve gene roeg'in çektiği parçada görünür bu hanımefendi." diye buyurdu cruelclown...*
  • spider-man 3 filminde sandman'in karısı olarak karşımıza çıkacağı açıklanmıştır. yıllardır eli yüzü düzgün bir filmde izleyemediğimiz russell'ı bir kez daha beyazperdede görmek bir keyif olacak.
  • fringe 2.sezon 4.bölümde rebecca kibner karakterini canlandırmıştır ve shapeshifter ların tesbit edilmesin de büyük rol oynamıştır ayrıca dizide detaylı bahsedilmese de geçmişte walter bishop ile de ilişkileri olmuştur.
  • rezalet bir oyuncudur. 5. sınıf filmlerde oynar. yukarıdaki yorumları, “kara dul” filminden sonra bazı erkeklerin başlarını döndürmesine veriyorum ki orada da pek başarılı bir performansı yoktu.
  • bad timing adlı filmi izliyordum, henüz 26. dakikadayım ama bitmesini bekleyemedim bu entry'i girmek için. gerçekten çok güzel bir kadınmış, bunu belirtmeden geçemeyeceğim. dış görünüş açısından nasıl kadınlardan hoşlanırsın diye sorduklarında aha bunun gibi diyebileceğim biri. bunun yanında, oyunculuğu da gayet iyiymiş.
  • acaip güzel bir kadındı gencliginde. kedi gibiydi. seksiydi. aşk perisi bir yavruydu. keske gençliğinde kendisine daha cok filmde rol verilseymis. straight time ve bad timing filmlerinde kendisini yalnizca izlemek bile insanin icini kipir kipir etmeye yeter.
hesabın var mı? giriş yap