• videonun linki

    yukarıdaki adresten görülebilecek abladır. kendisi başlıkta yazdığı gibi acı gerçeklerle yüzleşmiş gibi durmuyor, yahut farkında da değil; ama biz bu gerçekleri konuşalım..

    çoğu insanın 2/10 görünüyor diyeceği bir abla fakat o kadar acımasız olmayalım.

    şöyle bir listeyi amiyane referans alırsak 5/10 diyebiliriz herhalde. bunu niye ön plana çıkarıyorum derseniz konu tinder.. her şey görsellikten ve ilk 2-3 sn'lik izlenimden ibaret. bu ablamız buna rağmen kendi de söylediği gibi tr'de sağa kaydırdığında %99.9 match alıyor. emin olun bu kaydıranlar içinde yakışıklısı da var, zengini de, eğitimlisi de... bunu çokça kez gözlerimle gördüm. erkekler (özellikle türkiye'de ) hayal kırıklığı içinde ve umutsuzlar. kendi değerlerinin veya potansiyellerinin farkında bile değiller. boş beleş insanlara prim veriyorlar. bu oldukça üzücü bir gerçek. onun dışında karşı cinse baktığımızda ise 180 derece ters bir durum görüyoruz. ablanın elindeki bolluğu, bunun ona getirdiği özgüveni ve imkanları vs düşünsenize.. bu erkeklerin ( tüm dünya çapında )%99'unun tecrübe edemeyeceği bir ruh hali. çoğu erkek iltifat almanın beğenilmenin ne olduğunu bilmeyerek yaşıyor. kimisi ise belki 30 yıllık hayatında aldığı 1-2 iltifatı dün gibi hatırlıyor çünkü çok nadir ki bu da iltifat almamak kadar kötü.

    devamında "hatta ilk mesajı atmama rağmen bile cevap vermiyorlar" diyor ablamız. buradaki 'bile' önemli çünkü kadınlar için ilk adımı atmanın ağırlığını gözler önüne seriyor. bu da defaatle tecrübe ettiğim bir gerçek. %90 ilk adımı, ilk teklifi, ilk cesareti vs göstermesi gereken erkektir. böyle gelmiş böyle gidiyor, yapacak pek de bi şey yok.. yine aşırı ilgi ve istediğine ulaşabilmek o kadar normal olmuş ki kadınlar için, en ufak bir zıtlıkta realiteleri sarsılıyor. oysa bu çoğu erkek için gayet olası ve başa gelen bir durum. herhalde tinderda ilk mesajı atıp dönüş almak daha nadirdir bir erkek için.*

    devamında olaylardan elde ettiği çıkarımı duyunca ise elimi şakkadanak alnıma vurup iç çektim. kendisi londra'da "s"* objesi değilmiş ve bu durumu bir win olarak görüyormuş. kadınların negatif duygusal yükleri rasyonelize edip onlardan nasıl kurtulduklarına güzel bir örnek olmuş bu da. tabii ki suçlu bizdik, tabii ki sen haklıydın. burda "s" objesi olarak görülüyordun ama londra'da seni sen olduğun içi.... hsjaahd devam edemedim* yahu sen çocuğun yaşam felsefesini görüp de mi buluşma kararı alıyorsun? basbaya dış görünüşüne bakıyorsun ve devamında ne olduğunu bilmeden sağa atıyorsun. niye objeleştiriyorsun gariban ingiliz erkeklerini? neyse, kendiyle çeliştiği noktaları açmanın alemi yok, gayet barizler.

    velhasıl sözlük; böyle platformlarda sonuç alamayınca kendinizi umutsuzluğa kaptırmayın. tinder, kadınların istediği erkekle istediği gibi dateleşmesi için üretilmiş bir uygulamadır. tayland'da falan değilseniz bu bizde böyle. 80-20 kuralına uygun şekilde işliyor ve bundan kârlı çıkan kadınlar. seksin de, date'in de, flörtün de ağır abileri onlar..
  • cinselliğin afrikasi diye boşuna demiyoruz işte.

    (bkz: seni iki ayağı kesik sidikli sülo bile beğenmedi) denilecek kadınlar türk erkeğini beğenmez bir de, coğrafya kader arkadaş. kesin burda eşleştiklerine de ya öylesine girdim ya da ciddi düşünüyorum demiştir.
  • (bkz: cinsel açlığın afrikası olarak türkiye) olduğundan şaşıracak bir şey veya acı gerçek görmüyorum.

    edit: bu tipler balon gibidir, patlayana kadar uçarlar. tabi şişirenler yine hemcinslerim...
  • alttaki "orda da erkekler beğenmediği için s* objesi olmamışsın" tweetiyle yeterli cevabı aldığını düşündüğüm dişi kişisi *
    yazık kafanıza gerçekten. bu tipleri yurtdışına gönderebiliriz işte, ülkece bir gelişme kat ederiz gibi böylece.
    ekleme: bu tiplerin g*tünü kaldıran erkekleri de gönderirsek işte o zaman süper güç oluruz gibi.
  • türk erkeklerin çaresizliğini, umutsuzluğunu, nefes alsın yeterciliğini, açlığını çok güzel açıklamış abla. eline, diline sağlık.
  • dişleri...
    1000 metre kum pist kaç saniyede koşuyor acaba?
  • bazen mesaj atıyormuş ona bile geri dönmüyorlarmış
  • bence eşleştiği erkekleri yemeyi planlıyor zira o kocaman ağzın başka açıklaması olamaz *
    görsel
  • ben hep derim türk kızının borusu sadece türkiye sınırları içinde öter.

    ülkede büyük bir cinsel açlık olduğundan dolayı cinsiyetler arasında inanılmaz bir arz-talep dengesizliği var.

    burada bir erkeğin bir kızla yakınlaşması için erkek tarafı maddi ve manevi olarak fazla efor sarfetmek zorunda.

    ama aynı kızlar yurt dışına çıkınca bir anda brazzers starına dönüşüyor. ben pek böyle şeylere inanmazdım ta ki kendim gidip görene kadar.

    eee türkiye'de gördüğü ilgiyi yurt dışında bulamayan hanım kızımız ego zedelenmesi yaşadığı için çok farklı eylemler içine girebiliyor.

    sonuç için aşağıdaki başlığa gidiniz:

    (bkz: turkish girls on erasmus are easy)

    edit: konunun üstüne twitter'da çok güzel bir video denk geldi izleyin. ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız:

    https://x.com/…687901?s=46&t=qdfrxhuh2dbsobmghdx1oq
hesabın var mı? giriş yap