• sokak isyanı çağrısı
    tip genel başkanı erkan baş taraftarlarını sokağa çağırdı. yine ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar.

    t: terörizm davetidir.
  • sen in erkancığım vatandaşı karıştırma. bu iş hukukla çözülür. hukuku çizenler bir gün hukuk tarafından çizilmeye mahkumdur. sokakta takılmanın anlamı ve faydası yok. 60'lar 70'ler geride kaldı.
  • 2.gezi değil, anayasal demokratik haktır. kralınız gelse bu hakkımıza engel olamaz. tepimizi attırmayın 2.geziyi başlatırız. bu sefer naif çocuklar olmayız. anayasanın ilk 4 maddesine dokunmak falan!! rüyasını bile görmeyin. sikerler!! haddinizi bileceksiniz lan.
  • zamanında erdoğanlar türban yasağına karşı halkı sokağa dökerken terör daveti mi yapıyorlardı, aşağılık faşist köpek?

    bu alçaklıklarınızı burnunuzdan fitil fitil getirmezsek bize de sosyalist demesinler, saray köpeği! siz maaşlı trolleri fetöcülerden beter etmezsek adam değiliz!
  • haklı bir çağrıdır. kim ne derse desin bu millet saçma sapan argümanlarla, ılımlı bir korkak sürüsüne çevrilmiştir. bunda en büyük pay muhalefetindir. aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey diye diye bu günlere gelinmiştir. oysa gençlik bu tarz durumlar için gücünü ve yetkisini bursa nutkuve atatürk'ün gençliğe hitabesinden alalı yıllar olmuştur.

    artık yeter!
  • hava soğuk. şimdi tutmaz böyle provokasyonlar.
    pembe götler kızarır böyle havada.

    yazın çağır yazın. kamp çadırınızı filan kurarsınız. içine sıçar, kedinin bokuyla birlikte poşete koyup çöpe atarsınız.
  • ilk entry değişmişken ben de değiştirme kararı verdim.

    ilk entryde muhtemelen montajlanmış bir erkan baş tweeti vardı, "gezi ruhu ölmedi gösteririz" falan diye.

    gezide olaylar kundaklama, molotof kokteyli gibi uç durumlara kadar ulaştı. ben buna karşı çıktım, bunlarla yürüyüş yapılmaz dedim. tip de suçlu ve erkan baş lider alınacak adam değil dedim. iki gündür mesajlarımı uçurdunuz, ilk entry de değişmiş. buyrun güncelledim.

    durumla ilgili görüşüm budur. gezi diye niyetle çıkanlar polisten tepki görünce de ağlamamalıdır, daha önce yazdım şimdi de yazayım.

    anayasa savunmak için devlet düşmanları ile yola çıkılmaz. bu adamlar zaten senin ülkene karşı silah tutanı "özgürlük savaşçısı" diye güzelliyor, olmaz.

    kanunu deyip durdular. kanun her konuyla ilgili çat diye yürüyüş yapılabilir demiyor. konu sınırlaması var, yasalara karşı olmadığı sürece gibi. burada yazarlar bunu hep kırpıp paylaşıyor. aym ve yargıtay karşı karşıyayken, yasalara karşı çıkmayan bir şey yapmanızın ne kadar kolay olduğunu size bırakıyorum. üstelik aranıza sızacak birkaç terörist sebepli (gezideki gibi) başınıza türlü türlü şey gelebilir. bunlarla yola çıkılmaz.

    bu demek değil ki iyi oldu. ha can atalay özelinde bence mecliste olmaması iyi oldu ancak bu adam zaten aday gösterilememeliydi. şu an bu karar anayasaya karşı olduğu için, kendisinden tiksinsem de elbette ben de kararı desteklemiyorum. ama vatansever gençlerin sempatizan gaza getirmesiyle zarar görebileceği bir duruma gelmesini de desteklemiyorum.

    uzun lafın kısası "gezi çağrısı" nı asla desteklemiyorum ama an itibariyle görüyorum ki "gezi" lafı sadece başlığı açan tarafından geçirilmiş.
  • .ötü tiyen çıksın sokağa..
    daha 6 ay önce seçilmiş hükümet şu ekonomik şartlarda 6 saat 6 kişiyle 6 cümle kurmanıza izin vermez.
    sizi sokağa çağıranlar yine bir şekilde yırtar.. olan size olur ..
    sokak işleri bitti kanka herkes ekmeğinin peşinde artık..
    daha belediye seçimlerinde birleşip seçime giremiyorsunuz, dün birbirinize ihale pasladığınız adamlar .. trt bizim reklamımızı almıyor diye ağlayanlar bugün aynısını yaptılar elinden geldiğince yapıyor ..
    işin özü sizden bir bok olmaz kardeş..
    sokağa çıksanızda 3 saat sonra apo bayrağı açar onuda rezil edersiniz .. öyle malsınız siz ..
  • böyle saçma sapan geri zekalı trol başlıkları altına yazmam da, sizin yapacağınız algıya sokayım. öncelikle gezi kalkışma değildir, sokağa çıkmak, sokağa halkı davet etmek de demokrasinin olmazsa olmalarından biridir.

    bilmeyenler için, anayasa mahkemesi, gezi parkı davası tutuklu şu tip hatay milletvekili atalay’la ilgili iki kez hak ihlali kararı vermişti. mahkemeler kararı uygulamayarak sürece aykırı şekilde yargıtay’a göndermiş, yargıtay da ‘kararın hukuki değerinin olmadığını’ öne sürmüştü.

    bugün can atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi ardında da erkan baş da "ferman saray’ın, can atalay halkındır. bizler direneceğiz, kazanacağız. darbeciler de işledikleri tüm suçların hesabını bir bir verecek. yanlarına kalmayacak, unutulmayacak" demiştir ve bu haksız karara karşı halkı sokağa protesto etmeleri sebebi için çağırmıştır.

    şimdi siktir ol git!
  • cumhurbaşkanlığı seçimine girerken sırf ideolojik olarak size uygun olduğu için kılıçdaroğlu desteklerken düşünecektin bunları çakma nietzsche.

    bu seçimin böyle bir seçim olduğunu hepimiz biliyorduk ve kaybedildi.

    kısacası geçti o işler.
hesabın var mı? giriş yap