• diyarbakır’dan gelen ziyaretçilerden bir veya birkaçının pekaka paçavrası açtığı iddiası nedeniyle başlayan olaylar.

    trabzon giresun arasında pek çok yerde insanlar organize oluyor.
  • şu fotoğrafa tepki göstermeyenlerin gösterdiği tepkinin haberidir.

    not: fotoğrafın aynı açı olduğunu bilmediğimi sananlar zahmet ediyor sürekli üzülüyorum. ben ters açıdan da çarpık yapılaşmayı anlayabiliyorum. anlayamıyorsanız sorun sizde sayın suserler.
  • uzun yıllar trabzonda kalmış ve uzungolde bir dönem işletmecilik yapmış birisi olarak eminimki az hesap ödedikleri için olmuştur. yüklü bir hesapla isteseler sloganda atarlar bayrakta açarlar . malesef uzungol doğasını tamamen kaybetmiş etrafında arapça bilmeden ve ortalığı leş gibi kirletmeden oturamayacağınız işletmelerle dolu.

    edit:gelen mesajlarda çokça soruldu peşinen soylemek isterim tekrar tekrar sormayın kürt yada hdp seçmeni değilim. ailesi göçmen olup babası yıllarca ülkü ocaklarında aktif bulunmuş belirli kaliplardan sıyrılıp beynini kullanarak düşünebilen keyfime göre bazen boğaza karşı bir restorantta bazen barakadan bozma yapıda bir ayağı akşam masa üzerinde içkisini yudunlayan bir beyaz türküm
  • uzungölün olay yaşayacak hali mi kalmış ki?
    saçma sapan bir yerde saçma sapan olaylar oldu iddası.
  • uzungöl’deki vatandaşlarımız şayet ’ırak kürt bölgesel yönetimi’ bayrağı yüzünden bu olayları çıkardıysa çok ayıp etmişlerdir. daha fazla duyulmadan konu kapatılmalıdır.

    çünkülü:

    (bkz: atatürk havaalanına kürdistan bayrağı çekilmesi)
  • benzeri olaylar veya durumlar iç anadolu ve karadeniz de zuhur ettiğinde mantık aramaya gerek yok zira bu bölgelerde yaşayan canlıların kahır ekseriyeti hem cahil hem faşist ( zaten cahil kimse faşist olur )
  • trabzonlular için bu resmen cami duvarına işemekle eşdeğerdir.
  • uzungöl diye bir şey kalmadı ki trabzon’da. olsa olsa betongöl’dür orası. o paçavra türkiye’de göndere çekildi. bunların haber alma hürriyetleri tamamen kısıtlanmış sanıyorum. daha yeni kürdistan dediler ırak’ın kuzeyine. ülkenin yarısı medyanın kurbanlık danası konumuna düştü.
    (bkz: yandaş medya)
  • parasını verip açsaydı o bayrağı, kimse bir şey demezdi. trabzon rize insanı, bir terörist gelmiş de vatanda gözü varmış diye duysun; işi gücü bırakır tüfeğiyle dağa çıkar. ama bir ortadoğulu gelsin ve parayı bassın; çocukken inek güttüğü yaylayı, şehrin göbeğindeki evini, iş yerini her şeyini satar. çünkü onlar din kardeşimizdir en azından. milliyetçiliğin en tutarsız, en çapsız halini görürsünüz. keşke şu herifler de önce ordan bir ev alıp sonra o eve bayrak çekselermiş. öyle bir yer olmuş ki uzungöl, girişteki jandarma türklere vize var mı diye soracak zannedersiniz.
    neyse, beter olsunlar dediğim olaylardır.
  • ırak kürt bölgesel yönetim başkanıyla fotoğraf çektiren,konser veren,kol kola gülen erdoğan'a niye saldırmıyorsunuz itler?
hesabın var mı? giriş yap