• 4, 7 ve 11 yaşlarında ki sabi sübyandan ne istedin be adam? hangi dinde bunun bir izahı olabilir?
  • çok üzücü bir haber. nerede ve ne zaman okuduğumu hatırlamıyorum ama silahla işlenen cinayetlerin çoğunda katil büyük oranda ailesini, akrabalarını, komşusunu, arkadaşını, nişanlısını öldürüyormuş. yani siz kim olduğu belirsiz düşmanlara karşı silahlanarak kendinizi koruduğunuzu düşünürken sevdiklerinizin katili olabilirsiniz.
  • büyük ihtimalle cinnete bağlayacaklar olayı. şu cinnet geçirdim diyenleri anlamıyorum. cinnet geçirmişsin kafan gitmiş yani, ama ne hikmetse o göz dönmesinde başka herkesi öldürüyorsun, sıra kendine gelince, intihara teşebbüs ediyorsun. niye teşebbüs ediyorsunuz ya da teslim oluyorsunuz yavrum?

    bir el de kendine sıksaydın ya. ne o can tatlı geliyor değil mi.

    bu olayın meselesi nedir bilmiyorum ama aklıma gelen şeyse, keşke kendini ataydın bir yerden amk canisi. evladın lan onlar senin aşağılık herif.
  • idam nedir? neden türkiye'de olmalıdır? hatta sadece idam değil işkence de olmalı
    not: idamın %100 çözüm sağlamayacağını düzgün uygulanmazsa çok fazla masumun haksız yere idam edilebileceğinin ben de farkındayım.
    ancak türkiye'deki suç oranının eğitim azalacağını düşünecek iyimserliği çoktan kayboldu. ayrıca bu ve bunun gibileri idam etmedikçe 20 tane adi suçlardan dosyası bulunanları cezaevine koyamıyoruz. ayrıca bunlar cezaevinde de rahat durmuyorlar oradaki düzeni de müebbetliklet bozuyor.
  • third time is the charm
  • emre isminde bir imam olduğunu öğrenmeme neden olan bir olay. ayrıca çocuklar için üzüldüm. en azından kendine siksaymis bir adet onlara her yer trabzon olduğundan yeni hayatında kendisi açısından bir şey değişmemis olacaktı. şimdi cezaevine gidecek. gerçi her yer trabzon yine birşey değişmeyecek. trabzon'da deniz olmasına rağmen medeniyet olmamasını trabzonlularin zeka seviyesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. imam bile olsalar suç işleme potansiyelleri son derece korkunç boyutlarda. uzak durun.
  • imam...
    3 kızını...
    tabancayla...
    öldürmüş...
    şahlanıyoruz.
  • katilliği dine bağlamayın lan..
    adam ruh hastası ruh !!!

    yaptıkları şerefsizliktendir dinden değil !

    şerefsizce olaydır.
  • iyice manyaklaştı millet
    çok üzücü
hesabın var mı? giriş yap