• ya yeter bıktım bu üst sınıfın alt sınıfı hor görmesinden. istiyorsunuz ki herkes size hizmet etsin ve aç kalsın. adam acıkmış yemiş işte nesini büyütüyorsunuz?

    edit: ingilizfilolojisi diye bir yazar açmıştı bu başlığı. trendyol yemek kuryesi eve gelmeden geri dönmüş, sonra trendyol gelip zile basmış sen kapıyı açmadın diye suçu üstüne almamış parayı da iade etmemiş. iş ekşi sözlük'e düşünce tıpış tıpış parayı iade etmişler. yazar da omurgalıymış ki 50 lirası iade oldu diye yazar hesabını bile kapatıp gitmiş. restoran da trendyol kuryeleri yemekleri yemiştir demiş. olay bu.
  • öncelikle geçmiş olsun. bu tarz durumlarda garanti olan, online ödeme seçeneğini seçmemektir. kapıda kredi kartı veya nakit seçin; bakalım seni bulmadan dönüyor mu kurye? zil çalışmayınca ikinci kat pencereye minik minik taş atan kurye biliyorum.

    ek: artık şu tarz rezalet başlığı açıp bir anda yazdıklarıyla birlikte kaybolan yazarlardan ciddi ciddi işkillenmeye başladım.

    bu başlığı açıp kaçana da "seni hangi rakip firma gönderdi oğlum" diyesim geldi bir anda! başlıkta doğrudan firma adı geçiyor; tam çamur at izi kalsın işi gibi. diğer yandan iddia sahibinin yazdığı "hikaye"nin de hiçbir ekran görüntüsü olmadığı gibi, tutarsızlıklarla dolu senaryoydu. yine de iyi niyetimden keşke online ödemeseydin minvalinde şeyler yazdım. pişman oldum ne yalan söyleyim!

    unutmadan: ekşi sözlüğün google indeksi çok hızlıdır, haber sitesi olmamasına rağmen anlık indekslenen çok az site var. yani google ın bu kadar güvendiği bir sitede açacağınız başlık anında google'a düşer ve siz silip çıksanız da google'da artık site yayında olduğu sürece kalır. ve muhtemel, sipariş için araştırma yapan x müşterisi trendyol yorumlar, trendyol kurye vb arama yaptığında bu başlığı görebilir.
  • benim asıl anlamadığım olay şu, sipariş iptal edilince ücret iadesi olmuyor mu?

    edit: trendyol ve getir adlı firmalar böyle bir durumda ücreti iade etmiyorlarmış.

    bence asıl rezalet bu.

    edit 2: yanlış bilgi verdiğimi ve ücretin iade edildiği ile ilgili mesaj kutum yeşillenmiş. bilgiye aç dimağlar şaşkın. ücret iadesi oluyorsa bu arkadaşın yaşadığı sıkıntıyı tam anlamıyla çözemedim. edilmiyorsa mesaj kutum niye yeşillendiriliyor. kafalar karışık (swh).
  • vay anasını gerçekse inanılmaz bir skandal
  • kurgu da olsa iyiydi bu. yemesi bir yana kalsın
    restoranın kanıksamış şekilde kuryeler bazen siparişleri yiyebiliyor, sizinki de öyle olmuştur yanıtı ise double kick. allah sizleri de güldürsün. iyi güldüm.

    bazen güzel rezaletler de olmuyor değil. (bkz: 21 mayıs 2022 pıt pıt sihirli kutu rezaleti/@kancello) gibi
  • kopernik pizzadan mı sipariş ettiniz?
  • umarım yanında kola falan söylemişsindir, adam kuru kuru yemesin yemeği.
  • --- spoiler ---

    "trendyol kuryeleri bazen siparişleri yiyebiliyor"
    --- spoiler ---

    serengeti düzlükleri mi burası amk?

    "orta boy bir bayağı kurye, günde 5 adete kadar hamburger yiyebilir. artanı dişisine götürür"
  • trendyol’dan bir kere su damacana sipariş ettim saatlerce getirmeyip iptal ettiler, bir daha da asla kullanmadım.
  • 3 kuruşluk malı zarar görse ortalığı ayağa kaldıracak olanlar gelmiş afiyet olsun yesin diyor. çok meraklıysan bir şeyler yedirmeye git kendin yedir millete. başkasının malı üzerinden teröristlik yapmak kolay.

    bu sözlükte epey dhkpc uzantılı teröristler var. böyle durumlarda çıkıp hırsızı, gaspçıyı savunmaya geçiyorlar hemen. çok seviyorsanız böyle şeyleri gidin bazı partilerin gençlik kollarına yazılın size de kemik atarlar. hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz.
hesabın var mı? giriş yap