• trt' nin elemanı , trt haber' de sunuculuğunu yaptığı "gece bakışı" programında muhabir ahmet çakıcı’nın, “sosyal medya insan haklarını tehdit ediyor mu?” adlı haberini sunduktan sunmuş.
    iktidarın yasaklama girişimlerinin hedefi olan sosyal medyayla ilgili yapılan bu haber eleştirilere neden olmuş.
    sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki gösteren fuat kozluklu, programın kapanışı sırasında sarfettiği sözler şöyle:
    “bize linç girişimi başlatan sosyal medya, ruhsal cinayet işleyen psikopatlarla dolu. ekşi sözlük bir lağım çukuru. takma isimlerle kişilik haklarımıza taciz ve tecavüzde bulunan binlerce sapık. hangi biriyle uğraşacağımızı şaşırmış durumdayız. allah bildiği gibi yapsın onları diyorum. yazıklar olsun onlara"

    ayrıntı için bknz *
    ayrıca bknz **
    reklamsız video *

    edit: gelen eleştiriler üzerine haber metnini yazmak şart oldu...
  • fetö artıkları hedef almazsa o zaman sıkıntı olurdu aslında.
  • anonimliğe laf edip hedef göstermiş bir de biz yazarları. ulan ismiyle konuşsa içeri alınıyorlar, anonimler desen yine aynı son, tespit edilip içeri alınıyorlar, ne diyorsun sen? lağım çukuruymuş!
  • "sosyal medya insan haklarını ihlal ediyor." demiş, az muhterem çok g...... beyefendi

    her gün yalan haberlerinizle hakkımızı zaptediyorsunuz. sesimizi çıkardığımızda içeriye tıkan adamların savunmasını yapıyorsunuz. devran döndüğünde hakkınızı helal edin diye de karşımıza çıkarsınız. ne çeşit insanlarsınız siz!
  • sözlük yönetiminin bu tip söylemler için ilgili kişiye/kişilere “sözlüğün kurumsal kimliğine marka değerine zarar vermek” gibi bir gerekçeyle dava açması gerekmiyor mu sizce de? ya da “sözlüğe değil yazarlara hakaret ediliyor bize ne mk!” modunda mı takılıyorlar? ben avukat değilim fakat sözlük bünyesinde 3-5 avukat çalışıyordur diye umuyorum.

    t: durduk yere “sapık” ilan edildiğim(iz) hedef alma olayı. “lağım çukurundakiler” ses verin!!
  • bu söylediklerinin binde birini 20 yıllık islamofaşist rejime söylemeyen kişinin zırlamasıdır.

    tek bir akp eleştirisi duyamazsınız bu tiplerden.
  • ağlamış mı? hahahaha

    siyasi (ve ekonomik) yönelimi tipinden anlaşılan spikerin hedef almasıdır.
  • iktidarın tv kanalında saray soytarılığı yapan şahıs buraya lağım çukuru demiş . fark etmez bizim üstümüzdeki bok bile senden daha değerli git ağa babalarına ağlamaya devam et
  • az kaldı, seçimden sonra da aynı cümleleri bekliyoruz
  • “takma isim kullanıyorlar” söylemiyle beni incitmiştir.

    trt, ahaber, sabah, ak-it, hürriyet, ensonhaber, internethaber, akşam, takvim, yenişafak gibi ulusal medyanın tüm bok püsürlerini ekşisözlük’teki dipsiz karanlıklara gömerek bir bok çukuru oluşturduğumuz konusunda kendisine hak veriyorum. ama ne kadar hak versem de seçimden sonra yeni hükümet tarafından diğer yandaşlar gibi iş akdine son verileceği o kutlu günü dört gözle bekliyorum.

    benim verdiğim verginin 1 lirası bile senin cebine gidiyorsa o 1 liraya içtiğin suyun boğazında kalmasını ümit ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap