• tubelight denen meret bildiğimiz flüoresan lambadır. bilindiği üzere, hemen yanmaz bu lambalar, hemen yanmazlar, bir iki yanarmış gibi yapıp, yanmayıp, sonradan yanarlar.* bu kelimenin argo kullanımına sebep olan da budur işte: esprileri anlamayıp, grupla beraber hafiften bi "he he evet" diye gülümseyip, sonradan çakan ve "dur ya, ahahaha komikmiş bu" diyen insanlara ingilizce "oh, he's such a tubelight" denir, hafif tepeden bakılır böyle bir. bildiğim kadarıyla özellikle bombay piyasasında çok yaygındır kullanımı.
  • salman khan'ın ramazan bayramında çıkacak olan filminin adı. yönetmen koltuğunda bajrangi bhaijaan'dan tanıdığımız kabir khan olacak. trailerdan göreceğimiz üzere kabir khan abimiz bir kez daha gözyaşı pınarlarımızı kurutmaya hazırlanıyor. başrolde salman khan ve gerçekten kardeşi olan sohail khan var. filmde ise iki kardeşin savaş yüzünden ayrı kalmasını ve akabinde izleyen olayları anlatacak. çok da spoiler vermeyeyim şimdi.

    sohail khan'ın seçilmesinin en büyük sebebi ise filmdeki kardeşlerin arasındaki bağı ekrana doğallıkla yansıtmak için salman'ın kardeşinden daha iyi bir seçenek olmamasıdır. hakikaten aralarındaki sevgiyi ekrana taşımışlar, çok güzel, merak edenler şuradan görebilirler.

    naach meri jaan, chhod ke saare kintu parantu!
  • salman khan'ın saf ve temiz bir karakteri canlandırdığı bollywood filmi. filmin başında aile resminin yer alması en baştan içinizi ısıtıyor. film manali'de çekildiği için görsel açıdan insanın gözünü gönlünü açıyor. yönetmen kabir khan bu açıdan harika bir iş çıkarmış. filmde tek sırıtan kardeş rolünde oynayan sohail khan. kesinlikle vasat bir oyuncu ve filmde çok eğreti kalmış.
  • 1962 yılında hindistan ve çin arasında çıkan savaşa kardeşini gönderen engelli bir adam olan laxman'ın hikayesini analatan güzel ve barışçıl bir hint filmi. hint filmlerini seviyorsanız bundan da keyif almamak diye bir şey söz konusu olmayacaktır. imdb puanının düşük olması büyük olasılıkla çinlileri sevmeyen kullanıcılardan kaynaklı, çünkü çok daha kötü filmlere bunun iki katı puan verdikleri oluyor.

    http://www.imdb.com/title/tt5882970
  • güzel ve barışçıl film. hint filmlerini seviyorsanız bundan keyif almamak diye bir şey söz konusu olmayacaktır. imdb puanının düşük olması büyük olasılıkla çinlileri sevmeyen kullanıcılardan kaynaklı, çünkü çok daha kötü filmlere bunun iki katı puan verdikleri oluyor.
hesabın var mı? giriş yap