• sarhosken yasadigi maceralari web sayfasinda (http://tuckermax.com/) anlatan amerikali genc. yaptigi yapmayin ama yapacak baska isiniz yoksa okumasi eglenceli. "belligerence and debauchery" kismina gideceksiniz.
  • kendisi ile ilgili bölümde meslek kısmına "my mom told me when i grew up i could be anything i wanted. so i became an asshole." diyebilecek kadar yayvan, ama university of california dan hukuk diplomasına sahip, maceraları yanısıra "the tucker max drunk scale" ve "the tucker female rating system" gibi sınıflandırma meraklısı, amazon ve barnes & noble'dan yayınlanmış 2 kitabını alabileceğiniz, kendi tabiri ile içince çok sağlam dağıtan ilginç bir insan. özellikle absinthe içtiği zamanki macerası okunmaya değer.
  • kendisinin jd'si (hukuk diplomasi) uc'den degil duketendir.

    2006'da yayinladigi i hope they serve beer in hell isimli kitap son 3 senedir nytimes'in bestseller listesinde kendine yer edinmistir.

    tucker bey kardesimiz, kendisini:

    "my name is tucker max, and i am an asshole.

    i get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers, sleep with more women than is safe or reasonable, and just generally act like a raging dickhead."

    diye tanimliyor. kitabini okumus biri olarak da kendisine katiliyorum.

    2008 sonbaharinda 4. kitabi assholes finish first, 2009'da da i hope they serve beer in hell'in filminin cikmasi planlaniyor.

    bildigin internet fenomeni, amerikali bir kisilik. ha ama gote got mu diyor? diyor; hatta birak demeyi .mina bile koyuyor ortaligin.

    herifin karacigeri ne haldedir, dusunmek dahi istemiyorum.
  • (bkz: fratire)
  • komik ama sanki değil, bazen öeehh. hakkını vereyim, kalemi iyi adam. vocabulary'me katkısı büyüktür.
  • yerli ve improved versiyonu icin:

    (bkz: paris obdan)
  • cok ayiptir soylemesi orospu cocugunun, essoglessek hayvanin onde gidenidir, ancak hayvanatligini inanilmaz komik bir sekilde anlattigi icin tiksindirerek de olsa inanilmaz guldurur. su hikayesini okuyunca ne kadar seksist, elitist, cirkin ve arlanmaz bir insan oldugunu insan anliyor.
  • bu adamın türk versiyonu için (bkz: memcoş)
  • bu adami okumadan once kendinizi ne kadar serseri, ne kadar cool, ne kadar karizmatik sanarsaniz sanin, okuduktan sonra kesinlikle "ben baya efendi, kendi halinde bir adammisim" diyeceksiniz.
hesabın var mı? giriş yap