• kemalist bir ablamizin isteği

    evet kabataş falan yalan olmadı öyle şeyler.

    edit : aha geldi fotoshopçu, gerçek değildir o akp'lidir sana chp'liler ahahah kıvranıyorlar altta, bir tek ifşa olmasın diye ad silinmiştir, aşağıda gerekli ifşalar var zaten cehepeliler :)

    benimde desteklediğim parti 40 yıl falan iktidara gelmeyecek olsa bende böyle yapardim.
  • pek de başarılı bir photoshop çalışması gibi gelmeyen hareket. az çalışsa çok şeyler başarabilir aslında.
  • twitter'da bu kadın yazdığına göre ülkenin akp'ye oy vermeyen diğer %60 lık kesiminin de mutlaka aynı fikirde olduğu istektir. çünkü biz akp ye oy vermeyenler olarak bu ablayla %100 aynı şeyleri düşünüyoruz.

    eğer trol değilse bu twitle kabataş olayını ispatlamaya çalışmak da bambaşka bir zeka pırıltısı olsa gerek.
  • akp'li biri twitter üzerinden saçmalar : ooo bak bak şuna bak neler yapmış oooooooooooo bak bak helelelhelhelhlelhel akp rezil rüsva cehepe yaşasin xd

    ayni şeyi bir muhalif yapar : photoshop canim o gerçek olamaz :((((((((

    mükemmel kafa.

    gerçek olay twittir, sadece ad silinmiştir ifşa sorunu yüzünden.
  • yapıldığı taktirde tüm gözlerin üzerimize çevrileceği, mazlumun artık daha mazlum olacağı ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belli eden sözdür.

    yapmayınız canım, bokunu çıkarmayınız.
  • kim olduğu belli olmayan, troll olma ihtimali yüksek inanların tweetlerini ciddiye alacak insanlara dönüştük. biri türbanlıyı direğe bağlar, ötekisi her şeyini tayyip'e verir. biz de "aha bak ne dedi" diye inanır güleriz. işsizlik oranı düşmeli...
  • akape cephesinde isler kotu gidiyor demek ki gene turbana sardilar yavastan.
    nedense bu tur konular da hep ya dolar yukselince, ya apoyla masaya oturulunca, ya saglam bi yolsuzluk ortaya cikinca gundeme gelir.

    olayin gercekligi konusunda evet gercek olabilir, belki bunu diyen bir kac kisi bulabilirsiniz. belki de ortunmezseniz ozgecan gibi olursunuz diyen ogretmene tepki olarak soylenmistir. belki de tamamen yalandir. orasina girmiyorum.

    ama siyasete soyunup da akli mantigi olan bir kimse, yahut bir kesimi temsil eden kimseden (herhangi bir yonetici, vekil vs.) boyle bir sey duymaniz mumkun degildir. ama berkin elvan'in annesini meydanda yuhalatmak normal gelebilir sizin icin.
hesabın var mı? giriş yap