• 24 haziran 2018 seçimleri sonucu, rte'nin çok istediği sistem, ve bu sistemin ona verdiği güçleri elde etmesi sonucu gerçekleşen durumdur.

    16 yıl boyunca türkiye'yi yönetmenin ardından 5 yıl daha yönetme süresi ve sınırsız güç elde eden rte'nin türkiye'yi uçurması artık an meselesidir diye düşünüyorum. artık bu mevkiyi elde eden birinin de bahaneler yaratması ya da daha fazla güç istemesi mümkün değildir diye tahmin ediyorum. 480 milyar dolarlık dış borç, 50 milyar dolarlık cari açık, 4.60 dolar, 6.10 pound, yanlıs tarım politikaları, bürokrasideki ve hukuk sistemindeki adaletsizlikler, eğitim ve inovasyon anlamında batılı devletlerin gerisinde kalmışlık vs. gibi problemlerin çözülmesi de an meselesidir artık. gerçekten çok heyecanlıyım. :)

    çünkü daha da bahane uydurulacaksa... e o zaman e.a.
  • ekonomiyi şaha kaldırması yerli uçağa gemiye arabaya 2023 ten önce halkın kavuşması gereken şaha kaldırma.
  • şıhtır o şıh
  • bundan sonraki bahane ne olacak acaba?
    muhtemelen chp.
  • kendi elleriyle dizayn ettiği bir sisteme bizzat kendisi için hazırladığı bir makam ile yön verecektir. şartları zorlayarak, adeta kumar oynayarak yüzde bir iki puanlık farklarla kotardı bugüne dek. nice sözler verdi seçim öncesi, çok değil yarısını gerçekleştirse bir sonraki seçimde tek başına meclis çoğunluğunu alacaktır. peki değişen bir şey olmazsa ne olacak? o yüzde bir iki fark partisinin ve kendisinin kaybına yol açacak. işte hendek işte deve başkan. atlat şu deveyi, milletin yüzü gülsün.
  • henüz değil, baksanıza çiftçisi, halcisi, tekstilcisi, celebi, petrol üreticisi hepsi fiyatları kafasına göre belirliyor. bunların acilen tek elde toplanması lazım. ne zaman bu fiyatları cumhurbaşkanı tek başına belirler o zaman uçmaya başlarız. bu konudaki referandum için 2020 uygundur.
hesabın var mı? giriş yap