• bbc türkçe'ye verdikleri röportajda verdikleri mesaj.
  • sonunda aile olarak gelen bir sığınmacı gördüğümüz haberdir.
  • ön edit: vatanseverler buraya tıklasın önce
    bizimkiler çocuk değil miydi? bunlar da kaçamaz mıydı? hanginizin ailesinde bir şehit, gazi yok? toprak ne zamandan beri korkarak, kaçarak kazanıldı?

    inglizler bu kadar seviyorsa hepsini alabilirler. ingilizce olarak yapıp kendi vatandaşlarını etkilemeye çalışsınlar.

    https://www.youtube.com/c/bbcnews/videos

    kendi sayfalarında oooh ne güzel olimpiyatlar falan var. eğlence. bize gelince kaçak propagandası. geç bunları. bizde artık yer kalmadı.
  • dinlemediğim çığlıktır.

    radikal sünni islam ile ülkelerinde iç savaş çıkarıp duruyorlar. sonra da gelip türkiye'de çığlık atıyorlar.

    amk neden bütün bunlar hep aynı görüşü paylaşan ülkelerde yaşanıyor? demek ki bu kişilerin sayısı bizim ülkede çok artarsa biz de aynı şeyleri yaşarız

    türkiye'nin suriye, afganistan olmasını istemiyorsak bu kafaları türkiye'ye almamak gerekir. oranın amına koyan zihniyet buraya aynısını yapmayacak mı?
  • güzel pr çalışması.
  • ingiltere'ye gitsinler. orada daha güzel eğitim alırlar. zaten biz de iyi eğitim almak için ingiltere'ye gidiyoruz. ingiltere olmadı, hindistan'a gitsinler. orada yazılımın kralını öğrenirler. hayatları kurtulur. olmadı okyanusu yüzerek avustralya'ya gitsinler. yeni bir kıta, yeni bir hayat. o da olmadı bbc'dekilerin analarının amına gitsinler. bu orospu çocukları, "sizi ingiltere'ye alalım" diyeceklerine, türkiye'ye gidin demenin bedelini öderler belki.
  • bbc aile olarak gelen tek kaçak göçmenleri bulmuş ve röportaj yapmış… memleketimiz akp’li doğu karadenizli oligarklar, katarlılar, çinliler, neo liberal hainler, ayrılıkçı kürtçüler ve ab uzantıları tarafından işgal edilmiş durumdadır.

    göz göre göre gelen bu etnik işgale karşı sesimiz öyle gür çıkıyor ki bbc gibi propoganda ustaları bile çaresiz kalıp bu denli aleni haberler yapmaya başladı. sesimiz gür çıkmaya devam etmeli ki bu toprakları türklükten arındırmaya çalışanlar aynı şeyleri denemeye korkar olsunlar.
    bu “şer odakları” ve yerel işbirlikçileri yaptıkları ihanetle kuva-yi milliye ruhunu yeniden dirilttiler.
    tekrar kanıtlandı ki bu ülkenin mayası türkçülüktür, atatürkçülüktür.
  • ülkemiz ciddi anlamda büyük bir tehlikenin eşiğinde. afganlar, suriyeliler yüzlerce ırktan mülteci ülkemize doldu taştı, sanki çok iyi bir yaşam kalitemiz varmış gibi bir de gelen bu insanların derdini çekiyoruz.

    kesinlikle ama kesinlikle çok katı kurallar getirlmeli türkiye artık mülteci kapasitesini doldurmuş su almaya başlayan bir gemidir!

    artık aklıma seçimle alakalı durumlar gelmeye başladı, bu şahıslara vatandaşlık verilip seçimi kazanmak için mi bu yapılıyor diye düşünüyorum. umarım bu saçma durumlar için güzelim ülkemizi mahvetmiyoruzdur.

    bu haberleri ve mültecileri görmekten bıktık! iğrenç bir durum! zaman ilerledikçe daha kötü bir hal almaya başlıyor! artık yeter!
  • yavşak bbc türk halkının vicdanını sömürmek için çalışıyor, biliyorlar ki türkler vicdanlıdır, merhametlidir, veriyorlar duygusalı arkadan arkadan ama bu kadarı da bize fazla.

    ingiltere mültecileri çok düşünüyorsa kendi ülkesine alabilir, kendi ülkesine almayacaksa da denizaşırı bir sürü toprağı var, alsın oralara, beslesin, kollasın afganistan'da durumlar düzelene kadar.

    herkes biliyor ki ingiliz çakalının amacı insan sevgisi değil. afganistan'ın bu hale gelmesinde kendilerinin de payı var. tarih boyunca sinsi birer yılan olarak insanların hayatına olumsuz etki etti bu ingilizler. işleri güçleri fitne fesat.
  • neden sınır komşuları çin değil de 2200 km uzaktaki türkiye?
hesabın var mı? giriş yap