• teknolojisini vermezler, sadece işin iş gücü gerektiren amelelik, montaj vs. kısımlarını yaparız. teknoloji kısmı yine kendi uzmanları tarafından yapılır. putin başgan o kadar enayi mi sizce? gerçekten teknolojiyi vereceklerine ihtimal veriyor musunuz?
    buna inanların beyinleri nasıl bir algoritmayla çalışıyor acaba; insan gerçekten hayret ediyor bunları görünce.
  • milli uçağımızı, tankımızı, tüfeğimizi filan yaptığımız için s400'leri de millileştirme zamanı gelmişti, diye düşündüren durum.

    benim gerizekalı kardeşim; lisans ve teknolojiyi parasını ödeyip dışarıdan aldığın zaman, sana düşen tek iş vida sıkmak olduğu zaman o yerli olmuyor. sen ucuz iş gücü oluyorsun sadece.
  • teknoloji güzel de, 15 temmuz'daki jetler gibi enteresan ellere geçince ne tarrak yer bölge milletleri, onu bilemiyoruz. ben dış mihrak olsam t.c.'ye teknoloji verirken emperyal ötesi düşünürdüm.
  • henüz yeni uçağını düşüren ülkeye bu teknoloji vermezler az ayık olun ne safsınız yahu. rusya hergün kucağına düşmemizi bekleyen bir ülkedir rabbim inşallah düşürmesin ona göre akıllı olmamız lazım.
  • s-400 de nedir bizim devletimiz milletimizle beraber özel hem güdümlü hem güdümsüz radarı bile delip geçen kazık çalışmalarına hız veriyorlar.
    son aldığım duyum gizli bir şekilde yağının helalleşmesi üzerine çalışıyorlarmış.
  • vermezlerse aselsan tarafından adını s-1453 olarak değiştirip üreterek yolumuza devam ederiz. .
  • o teknolojiyi verseler bizimkiler kullanabilir mi acaba ? ben bu ülkede bu işlerden çakozlayan eleman olduğunu zannetmiyorum.malum bu sistemi üretenler 50 yıldır uzaydalar.(bkz: swh)
  • rusya s-500'leri çok önceden yaptığını, s-400lerin başka ülkelere sevkiyatını da bu modelin denemelerinin tamamlanmasından sonra başlatacağını açıklamıştı. şu ana kadar çin ve hindistan'a s-400 satışı gerçekleşti, sevkiyat olmadı. asıl konuşulması gereken şey bu ülkelere teknoloji verilecek mi?
  • zaten s-400'ü satan rusya, s-500'e geçmeden bunları sattığı ülkelere entegre ettirmeyecek. demode kalmakla alakası yok. anlaşma bu şekilde. türkiye nazarında olan bir durum değil bizim gibi alması gündemde olan suudi'ler ve alan çin, hindistan için de geçerli. s-400'ler 2000 lerin ortalarında geliştirilmeye başlandı ve dünyada eşi benzeri olmayan bir sistem. eleştiren net vatan hainidir.
  • coca-cola da tr de üretiliyor , yersen tabi. arkadaşın çekirdeğinin formülünü bilen yok sen sadece su ve gaz pompalıyorsun sonra şişeye dolduruyorsun amele gibi o kadar.
hesabın var mı? giriş yap