• türklerde ''arap sevgisi'' yoktur.arapları seven kitlenin ''biz türk değiliz, türk diye bir şey yoktur'' dediğini hatırlarsanız anlam verebileceğiniz durum.

    (bkz: çaktın köfteyi)
  • milli davalarımızda bizi hep yalnız bırakmışlardır, hatta osmanlı'yı topraklarından kovmak için düşmanla işbirliği yapmışlardır, nankördür araplar. allah'ın sürekli peygamber göndermiş olmasının bir anlamı olmalı.
  • evlerinde misafir etseler 2 gün sonra analarına sövüceklerine emin olduğum sevgi türü taksim de bir arkadaşımın butik oteli mevcut ara sıra ziyaret ederim kendisini 1-2 kere arap misafirleri gittikten sonra sırf odayı görmek için girmiştim en temiz haline denk gelmişim arkadaşım böyle söyledi,en temiz hallerini size anlatmak için söyliyeceğim tek kelime

    (bkz: çöp ev)
  • karşılıklı değildir. araplar türkleri sevmez. hatta şu saat adamlara seçenek versen, ya türk ya ingiliz idaresi diye, %90 ingiliz çıkar. adamlar osmanlıdan kurtuldukları günü sevgiyle anıyor.

    yani bizim kof neo-osmanlıcı mallara bakmayın, hayatlarında gördükleri tek arap çağrı filmindeki tipler olunca, işte bu kadar oluyor. ha rte'yi seven yok mu, var işte radikal hareketlerden bazıları, yani arabın da lümpeni seviyor rte'yi, o da sınırlı tabi. aynı bizim lümpenlerin rte sevgisi gibi.

    yalnız daha ilginci bizim arap arkadaş, sizin padişah filistini yahudilere satmış, doğru mu dediydi, 2. abdülhamit'den bahsediyor. ben de yok ulan tam tersidir o falan dedim de, yani adamlar bu olayı bu şekilde biliyor, o da ayrı mevzu. gerçi islamcı propagandası da olabilir tabi, sağlam kaynak bildiğim de yok.
  • yoktur onun yerine (bkz: rus güzelliği)
  • türkiye'de en rahat ırkçılık yapılabilen insanlar araplar olduğundan, gerçek olmayan önerme. hacca giden adam bile araplar hakkında neler söyler. hoş değil tabii. önemli olan insan olmak. herkes farklı, herkes eşit.
  • türklerin içindeki arapçı kesimde bulunur bu durum. genelde koyu mezhepçi olan güruhtur bu güruh. bunlar dışında böyle bir olay yoktur.

    ama bu rakam minimum yüzde 25 vardır diye düşünüyorum. yani arap deyince adamlar için hayat duruyor, getir ayağını öpeyim bile der.

    farklı bir ülkede göremezsiniz bu kadar arap sevgisi. farklı bir müslüman ülke içinde aynısını diyorum. arapların bu kadar çok kişi tarafından sevildiği belki arap ülkesi bile bulamayız. arap ülkeleri bile birbirlerini sevmiyor lan.
  • türk milletine türk dili yerine arapça'yı kutsal bir unsur olarak dayatmak, ulus devlet yapısının ayarlarında telafi edilemeyecek zararlar vermeye yol açacaktır.

    "niye arapça'ya kutsal dil muamelesi yapılıyor bunu anlamış değilim. arapça arapça, arapın konuştuğu dil. üstelik biz arap değiliz ki. arapça'yı bu kadar savunur hale gelelim.

    saat ayarlarımızı bile neredeyse arap kültürüne göre yapıyoruz."
hesabın var mı? giriş yap