• sevgili türkü hanım, eğer tüm canlılar olarak birer yıldızın tozuysak kosmos filminde oynadığınız neptün ile ben aynı yıldızın tozuyuz.

    neptün'e et ve kemik olduğun için sol elin başımın altında olsun. sevgiler
  • saçları kısa kesse yerli tokyo olabilir.
  • kendisini uzun yıllardır çok sever ve beğenirim. günümüz oyuncularıyla kıyasladığımda, sanırım en çok entelektüel, cesur ve muhalif olmasını seviyorum. inandığı şeyi korkmadan dile getirebiliyor. ayrıca oldukça alçak gönüllü. kendisiyle güzel bir anım da var.

    bilen bilir eskiden ekşi sözlük'te bazı filmlerin gösterimi sonrası, filmin oyuncularıyla taksim seksek'te söyleşi olurdu. 2012 senesinde toprağın çocukları filminin ekşi sözlük yazarlarıyla toplu gösterimi ve daha sonrasında seksek'te söyleşisi vardı. türkü turan da filmin oyuncularından biriydi. yıllardan beri çok sevdiğim biri olduğu için filme ve söyleşiye koşa koşa gittim. söyleşi sonrası hemen önüne atlayıp resim çektirdim. * inanılmaz mutlu olmuştum.

    söyleşi bitince oyuncular dağıldı ama ben bir türlü gözden kaybetmek istemedim kendisini, bir daha nerede görecektim. taksim'den çıkıp tarlabaşı tarafına doğru yürümeye başladı tek başına, ben de usul usul takip edip, arkasından izliyordum. sonra kulaklığımı taktım. arka fonumda sting desert rose çalıyor, önümde türkü turan yürüyor. hayal dünyasında gibiydim. sonra kendisi taksiye bindi ve gitti. hala beraber çekildiğimiz resim bende duruyor. resimde gözlerimin içi feci şekilde gülüyor. *

    umarım bir gün kendisiyle bodrum veli bar'da tekrar karşılaşabilirim.
  • çok beğendiğim,fazla beğendiğim ve sanırım hayranı olduğum oyuncu kişi. fazla güzel olmakla beraber fazlasıyla da naif bir hali var. arada instagramina girip stalk yaptığım doğrudur.
  • genetiği güzel ve hep genç kalan kadın.

    kendisi çıtır genç kız rollerinde oynarken kendisinden birkaç yaş büyük oyuncular gözde seda altuner, deniz çakır vs. anne hatta anneanne rolünde oynuyor. kilonun ya da fazla müdahalenin bozduğu kadınlar resmen 15 yaş büyük roller alıyor. duruluk kazanıyor.
  • ablanın gözleri maşallah çok güzel. yörük falan mı ki kendisi
  • anadolu'nun güzel kızlarına en güzel örnektir, kahverengi, siyah saç, kahverengi, siyah göz, beyaz ten, naif, duru bir güzellik. anadolu insanı dediğin türkü gibi görünür, türkler gibi değil anadolunun da altın gibi bir türklerle ilgisi olmayan geçmişi var.
  • her dem taze...
hesabın var mı? giriş yap