• bir öğretmen olarak taleplerini belirtmiş kişidir.

    https://twitter.com/…450/status/1607399842485092352

    linke tıklamaya üşenenler için;

    -maaş:30 bin tl
    -her öğretmene sıfır faizle ev ve araba kredisi. (ötv’siz)
    -her yıl zorunlu 15 günlük yurt dışı gezisi ücretsiz.
    -tiyatro,sinema, müze girişleri %90 indirimli.
  • 12 adaları istemeyi unutmuş.
  • öğretmenim ama ebenin amı diyorum
  • 20 bin artı holosko.son teklif.

    bir talep.
  • kırım'ı da öğretmenlere ilhak edelim.
  • işte böyleleri yüzünden mesleğimizin itibarı iki paralık oluyor. ben 2 haftadır haftanın her günü ödev okuyup not veriyorum, ders notu hazırlıyorum, veli ziyareti yapıyorum, okulda kendi sınıfımın özel sorunlarıyla ilgileniyorum, vd. ama bunun ne yaptığını araştırsak, yüzde yüz hiçbir şey yapmıyordur ve tüm boş vakitlerini twitter'da "maaşımız artsın" diye ağlayarak geçiriyordur.

    mesela benim iki haftadır ödev okurken ya da diğer mesleki çalışmalarımı gerçekleştirirken aklıma hiç maaşım artsın gibi şeyler gelmedi. çünkü bunları düşünecek vaktim bile yok.
  • ötv'siz sıfır faizli kredi hariç tüm istekleri makuldür. maaşını hakkıyla versinler, faizi neyse öder çekersin kredini zaten.

    yurt dışı ne alaka diyenler çıkabilir, çocuğunuza bir şeyler öğretecek kişinin, genel kültür sahibi olmasını istersiniz. ilkokul hocam, her kış avrupa'ya kayak yapmaya giden, her tatilde yurt dışına çıkan,gezen, öğrenen biriydi. sorup da cevap alamadığımız soru olmazdı.

    eğitim dediğiniz, badem bıyıklıların belirlediği müfredatla sınırlı olmamalıdır. ücretsiz olmasa da bir miktar teşvik verilebilir. yurt dışındaki okullarla anlaşma sağlanıp, orada konaklanacak yer sağlanabilir. bu tatil sırasında da öğretmenlere bir şeyler katacak geziler ayarlanabilir. zor şeyler değil bunlar.

    müzelerde %90 indirim yetmez, direkt bedava olmalı. okullarda eskiden müze gezileri olurdu halen var mı bilmiyorum ama müze görevlisi, sınıf öğretmeni kadar hakim olamayacaktır sınıfa, bunun için öğretmen o müzede anlatacaklarına hakim olmalıdır.

    maaşa gelirsek 30.000-50.000 tl vs demek yerine asgari ücret x3-4-5 her neyse, bu şekilde tanımlamak daha doğru.

    okullar sığır yetiştiriyor bir süredir. canınızı emanet ettiğiniz doktor, hakkınızı savunan avukat, geleceğinizi yetiştiren öğretmen ay sonunu nasıl getireceğini düşünürse, buralarda başlık açar ağlarsınız, iyi eğitim veren okul 25 bin usd, iyi doktorun bulunduğu özel hastane soyguncu, iyi avukata soru sormak parayla diye...

    ha, birçoğunuza müstahak ama ben yine açıklamış olayım...

    not: öğretmen değilim ama öğrenciydim, doktor değilim ama hasta oldum, olabilirim, avukat değilim ama müvekkilim...
  • öğretmenlik gibi şerefli unvanı haketmeyen bir köy kurnazıdır.

    minakodumun avelleri, sizin yüzünüzden öğretmenliği hakkı ve şerefiyle yaşayan güzel insanlar ezilip gidiyor, toplumdaki saygınlığını yitiriyor.

    bu ülke ve insanindan bir bok olmaz arkadaşlar.
  • eflak ve boğdan'ı gönderin beyefendiye.
  • şunu unutmuş:
    - düğün masraflarını meb ödesin.
hesabın var mı? giriş yap