• biraz önce videolarda izledim, 3 koyun taşıt yoluna çıkıyor, arabalar vızır vızır geçerken karşıya geçmeye çalışan koyuna çarpmamak için bir araç frene basıyor sonra diğerleri ona çarpıyor. koyunlar kaçıyor. zincirleme kaza yapan araçtaki sürücüler arabalarından iniyor. o sırada gelen dikkatsiz kamyon arabalarından inenlerin hepsini altına alarak eziyor, bu durumda suç koyunlarda değil, kamyonun suçu bilemedim koyunu ezmemek için frene basmasa hepsi kurtulmuş olacaktı,
    altı sakal üstü bıyık durumu,
    link gelecek,

    video

    edit;link
  • birader koyuna bok atmayın, burada 3-4 tane kör adam ve 1 tane kör tır şoförü var aq !
  • kazanın görünür nedeni çoktur, kök neden ise koyunların çobanının sorumsuzluğudur.
  • üç koyun'un yol açtığı ama asıl nedeninin otomobil sürücülerin takip mesafesine uymaması olduğu kaza.
  • o tır şoförünün frene kasıtlı şekilde basmadığını o dar yerden geçebileceğini öngörüp böyle bir vahşete neden olduğunu düşünüyorum.
  • ya 36. saniyede kamyonun önüne doğru koşmaya başlayan adama ne demeli...
  • ders niteliğinde olaydır.

    25 sene önce trafik sınavlarında bize karayoluna hayvan çıkarsa durmamamız gerektiği söylenmişti. hızlı akan yollarda ben bu tür kayvanlardan ve hayvansılardan kaçınmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. uzaktan gördüm mü, aynaları kollayıp yavaşlayarak en sağ şeride geçiyorum zaman kazanmak için. bu hayvanatın ne yapacakları da belli olmuyor, öteki şeride mi geçecek, duracak mı, geri mi dönecek?

    aklınızda olsun otoyol benzeri yerlerde durmak zorunda kalırsanız, hemen yolun dışına, varsa bariyerlerin arkasına geçin. yaya olarak arabanın içinde ya da yanında kesinlikle beklemeyin.
  • sadece bu kazaya özel olmadığını düşündüğüm durum. trafikteki araçların çoğunu öküz, sığır, davar... tarzı insanlar kullandığı için bize özgü normal durumlardandır.
  • allah rahmet eylesin, çok kötü bir kazadır.

    ya allah aşkına kazalarda löp diye arabadan inmeyin bi kontrol edin aynadan. böyle kör şoförler ezebilir. emniyet şeridinde durabilirsiniz aracınız bozulmuş olabilir aynanıza bakın ve acilen bariyer dışına gidin.

    olayın heyecanı ile hareket etmemekte fayda var. basit bir zincirleme kaza hayattan koparacak başka kazalara davetiye çıkarmasın.
hesabın var mı? giriş yap