• ba$rolunu michael jai white'in ustlendigi dovu$ filmi. evet, bildigimiz siradan dovu$ filmlerinden. lakin az cok bir konu uzerine oturtulmu$. daha onceden izlemeye ali$ik oldugumuz hapishaneye du$en $ampiyon bir boksorun ba$indan gecenlerin i$leni$i var. lakin biraz daha duygu ve uluslararasi yakinla$ma kokusu var filmde. rus ve amerikalilarin soguk sava$ donemleri sonrasinda daha yakinla$tigini ifade etmeye cali$mi$lardir belkide, tam olarak cozemedim orasini.

    --- spoiler ---
    dovu$ sahneleri fazla inanilmaz degil. kullanilan hareketlerin evde cali$ilarak rahatlikca yapilabilecegi kanisindayim -siz yine de evde denemeye kalkmayin, bir sakatlik cikmasin mazallah-. kar$ila$malarda oyle ucuk kacik durumlar carpmiyor goze. belki filmde $a$tigim tek nokta, tekme konusunda hemen hemen hicbir $ey bilmeyen bir adamin 3-5 gunde tekme olayini cozmesi oldu.
    --- spoiler ---
  • izlediğim en güzel dövüş filmi. dövüş filmi kümesinin içinde birçok saçma salak film izledim ama kategorisine bu kadar yakışan başka film görmedim. ne jet li'nin montajda silinen halatlarla, uça kaça çektiği filmlerden ne de van damme'ın finalde dayaktan sikertildikten sonra iman gücü ile toparlanıp galip geldiği filmlerden böyle tad alamadım. tony jaa filmleri iyiydi de 24 saat terli geziyodu, tükürüyodu, iğrençleşiyodu filan... bu film ise izleyicisine dövüşten, dayaktan başka bir şey vermiyor ama bunu yaparken baymıyor da. vaktine acıyan açsın, youtube'dan boyka'nın köteklerini izlesin o bile yeterli olur. zaten başrole gıcık olup onu tuttum. hatta filmi de onun için izledim. çogzel dayak atıyor.
  • filmde, tanrının her gün üstüne eden insanların bulunduğu ve izbe koğuşlarında edilen küfürlerin paslı pencereler arasında duyulduğu bir hapishaneye düşen dünya ağırsiklet dövüş şampiyonu bir boksörün özgürlüğünü kazanmak için verdiği mücadele anlatılıyor.

    birçok amerikan hapishanelerine kıyasla filmin büyük bir bölümünün geçtiği chornya cholmi hapishanesi hükümlülerinin, acınacak kadar kötü bir durumda olmaları, bizlere yıllardan beridir yansıtılan ''hapishanelerdeki kaslı zenci'' klişesine yapılan bir vurgu olarak nitelendiriyorum. tabi hapishanenin rusya'da olması ve doğu avrupa ülkesinde siyahi insanların azımsanacak derecede olmaması bu durumu, benzerlerinden ayrı tutmamı sağlayabilir; fakat öyle tahmin ediyorum ki rusya'nın psikopatları da yok değil. sözgelimi intihara meyilli yazarları gibi. neyse...

    birçok turnuvada 26 şampiyonluğu bulunan michael jai white ile tae kwon do'dan kickboxing'e kadar birçok spor dalında deneyim kazanmış scott adkins'in aynı filmde rol almaları, martial arts hayranı olan benim gibi birisi için filmi muazzam ölçüde önemli kılıyor. demem o ki, filmi izlerken yaşadığınız hayata şükredebileceğiniz bir farkındalık içinde buluyorsunuz kendinizi. hakikaten kötü yerler şu hapishaneler.

    son olarak bu filmi izleyen bunu da izledi: (bkz: undisputed 3 redemption)
  • kanal türkü açın farkirler
  • scott adkins'e olan hayranlığımın başlangıcı olan film

    izlediğim en gerçekçi dövüş sahnelerine sahip, bunu beğenmiş olan kesinlikle undisputed 3'ü de izlemeli
  • herifler 2006 da 86 model film cekmisler. o anlamda beni cocukluguma goturdu bi nevi..

    klise gaz dovus filmi. hehe.
  • şehirler arası otobüs yolculuklarında muntazaman gosterilen film. türkçe'ye "yenilmez 2" olarak çevrilmiştir. efsane filmdir, 50 kez izleseniz de yine izlettirir kendini.
  • çok uzun yıllar önce izlemiştim yine canım çekti izledim. ambiyansı ve müzikleriyle muhteşem bir film.

    zenci abimizin öfkesini yansıtması muazzam. rus manyak ile mapustaki ilk karşılaştıkları yemekhane sahnesini milyon defa izleyebilirim sıkılmadan. mafya babası da şahane karakter.

    hey gidi eskiler be. şimdi uğraşıyorlar da yapamıyorlar şöyle bir film.
hesabın var mı? giriş yap