• mihr vakfı'nın geyik üniversitesi... http://www.universityofallah.org/
  • iskender evronosloğluismiyle maruf bir tuhaf adamcağızın kendini rektörü ilan ederek kurduğu üniversite.
    internet üzerinden eğitim verildiği iddia edilen üniversite asıl itibarıyla bu adamcağız ve faaliyetlerine hizmet eden ayak olmaktan öteye gidemeyen komik bir teşkilatlanma çabası.

    şöyle bir manifestosu var:

    "allah'ın üniversitesi, hidayet çağının ışığı olacaktır!
    allah'ın üniversitesi, hidayet çağının güneşi olacaktır!
    allah'ın üniversitesi, istikbale açılan bir köprüdür! islâm tarihinde bir kilometre taşıdır.
    allah'ın üniversitesi, allah'ın tek dîninin açıklığa kavuşturulması için kurulmuştur!
    bu üniversite, dînlerin birleştirilmesi hedefine yönelik olarak allah'ın emri üzerine kuruldu. "dînler yoktur." diyor allahû tealâ kur'ân-ı kerim'de. islâm, kâinatın tek dîni olan, kur'ân-ı kerim'de hazreti ibrâhîm'in hanif dîni olarak geçen tek bir dînin sadece devamıdır.
    bugün dünya standartlarının içindeki pek çok dînden bir tanesi üzerine kurulmuş bir müessese değildir allah'ın üniversitesi. allah'ın kâinattaki tek dînini açıklamak, o tek dînden başka bir dînin insanlık tarihi boyunca hiç mevcut olmadığını, bundan sonra da mevcut olmayacağını açıkça ortaya koymak ve ispat etmek için bu üniversite kurulmuştur. bu üniversite, dînlerin birleştirilmesi için, hepsinin kâinatın tek dîni standardında biraraya gelmesi için kurulmuştur.

    sevgili öğrenciler, allah'ın üniversitesi, aslında duvarları olmayan bir üniversite. bir bilgisayar üniversitesi. bütün dünyaya kapılarını açmış, bütün dünyayı kucaklamış durumda. tedrisat, normal standartlarda türkçe yapılıyor; ama hemen arkasından devamlı ingilizce'ye çevriliyor. bir kısım kasetler, almanca'ya da çevriliyor. yakın bir gelecekte fransızca'ya çevrilmesini temin etmeye çalışacağız. ama daha ötede de, bütün açıklamaların arapça'ya çevrilmesi çok şeyler ifade edecek dünyaya diye düşünüyoruz.
    şeytanın insanlık tarihi boyunca sürdürdüğü bu kurnazca savaşı, artık durdurma zamanı geldiği bir noktadayız. hamd olsun ki, bu istikamette, dînlerin birleştirilmesi istikametinde yalnız değiliz. sadece allah'ın üniversitesi değil, sadece mihr vakfı değil, bir çok kuruluş, bir çok vakıf, bir çok büyük kuruluş böyle bir gayeye kendilerini adamış durumda. henüz sayıları çok değil; ama bunu bizden başka da gerçekleştirmek isteyenlerin varlığı, bir doğru üzerinde birbirine yaklaşması gereken, kucaklaşmaları gereken insanları oluşturuyor.

    hangi konu merak ediliyorsa allah'ın üniversitesi'nin hafızasında o mevcuttur. sadece bir düğmeyi tıklayıp istediğiniz bilgiye ulaşacaksınız. bu neyi sağlar? tahkiki sağlar, ki imanın temel felsefesidir tahkiki iman. bir ilim demeti var, adına emaniye denilen bir takım kur'an dışı bilgilerle islâm alemi cehenneme doğru adım adım itilmiş.

    oysaki islâm'ın yedi safhasının yedisini de adamlar kaybetmeyi başarmışlar, yok etmeyi başarmışlar, asırlardan beri insanlara islâm'ı unutturma gayretleri içerisinde. allah'a ulaşmayı dilemek kaybolmuş, artık yok. mürşide ulaşıp tabi olmak yok, ruhu allah'a ölmeden evvel ulaştırmak yok, fizik vücudu allah'a teslim teslim etmek yok, nefsi allah'a teslim etmek yok, irşada ulaşmak yok, iradeyi allah'a teslim etmek yok yedi safhanın yedisi de yok.

    sevgili öğrenciler, sizler bu üniversitenin mensupları, sözlerimizi dinleyip, tahkik edenler sizlerle iftihar ediyoruz! çünkü; sizler tahkik edenlersiniz. doğruya ispat vasıtalarıyla şaşmaz bir şekilde ulaşanlarsınız, ve başkalarına bu hakikatleri gösterme gücünü nasıl çırpındığınızı görüyoruz.

    sevgili öğrenciler, işte bu üniversite cehalete karşı allah'ın ilmini ortaya koymak için ve kitle halinde insanların cehenneme girmesine mani olmak için, onlara doğruyu ispat etmek için kuruldu. sevgili öğrenciler, insanlara onların dostu olduğumuzu nasıl anlatırız diye düşünürken allahû tealâ, bu üniversiteyi kurmamız emrini verdi. ve üniversitemiz kuruldu bilgisayarın hafızasında olan açıklamalar söylediklerimizin doğru olduğunu bir bir ispat ediyor. üniversite hamd olsun ki kuruldu! ikinci yayın yılının içinde.
    insanlığı, hak edecek bir kurtuluşa mutlaka ulaştıracak olan allah'ın bir üniversitesi var. bu üniversiteyi açmak şerefine yüce rabbimiz bizi ulaştırdığı için o'na huzurlarınızda sonsuz hamd ve şükrediyoruz! o allah. emrin sahibi. o bizim sahibimiz, hepimizin sahibi. hamd olsun ki sahipsiz değiliz.

    öyleyse, sevgili kardeşlerim haksızlık ebediyen devam etmez. mutlaka bu üniversite, problemlere çözüm getirecek olan yegâne müessesedir. ülkemizin sadece dîn açısından değil, dünyanın sadece dîn açısından değil, ekonomilerin düzeltilmesi istikametinde de yine allah'ın ilmi esastır.

    bu üniversite, ekonomik açıdan da ülkenin bütün problemlerini çözebilecek olan bir vasfın sahibidir. allah'ın öğretisi, insanın öğretisinin her zaman üzerindedir. sevgili öğrenciler unutmayın ki, allah'ın üniversitesi sadece türkiye için değil, dünya içinde değil kâinat için kuruldu. unutmayın 27 ayet kur'ân-ı kerim'de, kâinatın başka yerlerinde de hayat olduğunu, insanlar olduğunu söylüyor. onlarında dînleri aynı dîn olması lazım. oralarda da bir dîn kargaşası yaşanmakta. öyleyse allah'a sonsuz hamd ederiz şükrederiz ki artık bir üniversitemiz var. allah'ın üniversitesinin bekçileriyiz. allah'ın üniversitesinin kurucusuyuz ve hamd olsun ki üniversite öğrettikleriyle dimdik ayaktadır. her söylediği ispat edilmiş durumdadır.

    sevgili öğrenciler, allahû tealâ'nın huzurunda sizleri selamlıyorum. allah'ın üniversitesi'nin kurucuları olarak biz ve sizler varsınız ve hayatımızı bu gayeye vakfetmişiz. allah'a sonsuz hamd ve şükrederiz. eserinin koruyucularıyız. allahû tealâ'nın hepinizi hem cennet saadetine hem dünya saadetine ulaştırmasını bu üniversitenin çatısı altında daha yıllarca, yıllarca allah'ın nurları içinde görev yapmayı yüce rabbimizin bizlere nasip kılmasını allahû tealâ'dan dileyerek sözlerimizi inşallah burada tamamlamak istiyoruz. sevgili öğrenciler sonsuz mutluluklar sizlerin olsun, allah hepinizden razı olsun.
    es selamun aleykum ve rahmetullah ve berakatühü.

    dr. iskender ali mihr"

    kurucusuna efendi hazretleri şeklinde hitap edilen bu üniversitenin, manifestoda da belirtildiği üzere duvarları yok, sıraları yok, binası yok, cartı curtu yok ama açılışlarında konuşan nur gibi, pamuk sakallı rektörü var:

    "efendi hazretleri dr.iskender ali mihr'in yaptığı university of allah 3. öğretim yılı açılış konuşması'nı dinlemek için lütfen tıklayınız"
  • kainattaki ilk tek allah üniversitesi olduğunu iddia eden ve sadece internet üzerinden takip edilebilen kendini efendi hazretleri olarak takdim eden aynı zamanda da üniversitenin rektörü de olan iskender ali mihr tarafından sadece türkiye için değil tüm kainat tarafından kurulmuştur. kuruluş amaçı ve şekli ise şöyle bir paragrafla açıklanmaya çalışınılmıştır
    sevgili öğrenciler, işte bu üniversite cehalete karşı allah'ın ilmini ortaya koymak için ve kitle halinde insanların cehenneme girmesine mani olmak için, onlara doğruyu ispat etmek için kuruldu. sevgili öğrenciler, insanlara onların dostu olduğumuzu nasıl anlatırız diye düşünürken allahû tealâ, bu üniversiteyi kurmamız emrini verdi. ve üniversitemiz kuruldu bilgisayarın hafızasında olan açıklamalar söylediklerimizin doğru olduğunu bir bir ispat ediyor. üniversite hamd olsun ki kuruldu! ikinci yayın yılının içinde. insanlığı, hak edecek bir kurtuluşa mutlaka ulaştıracak olan allah'ın bir üniversitesi var.
    4 öğretim yılı boyunca fıkıh, tasavvuf ve kur'an kavramları, islam hukuku, kur'an-ı kerim tefsiri gibi derslerin yanında seçmeli ders olarak nükleer fizik de alabilirsiniz
  • mezun olunduğunda askerliği yedek subay olarak yapılabileneceği şaibeli olan 4 yıllık lisans programı
  • nurcu tandanslı gibi gorunen, allah rızası icin değil dolar üzerinden egitim verdigini sanan her anlamiyla sanal olusum.
  • universty of allah'a nasil kayit olabilirim sorusu ile beni yarmis akademik medrese
  • mezunlarına sorulacak ilk sorunun böyle olması beklenebilir;

    -zina suç sayılsın mı? sayılmasın mı?

    (bkz: zina suç sayılsın mı sayılmasın mı)
  • google directory de yer almış web sitesi. google da kim bakıyor bu işlere öğrenilip düzeltilmeli durum.

    aha da linki: http://directory.google.com/…es/middle_east/turkey/
hesabın var mı? giriş yap