• şuan resmen dejavu oldum.

    bana da bi japon kız sormuştu amk seneler önce. bu gerizekalı japonlara zaten bişey anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğundan, bikaç hararetli anlatımımdan sonra baktım anlayamıyor kabul etmiyor, pes ettim. "evet" dedim, "develerimiz var hepimizin ve seyahatlerimizi develerle yapıyoruz" dedim. ben bu cevabı verince gözlerindeki mutluluğu görmeniz lazımdı...
  • (bkz: caracas)

    not: ilk entry'de genç arkadaşımız venezuela'nın başkentini biliyorum yazdığından, hepinizin ansızın aklına takıldığını biliyorum raad olun.
  • hala böyle sanan çok sayıda insan var malesef. ben anlamıyorum artık her türlü bilgi elinin altında. bu kadar cahil kalabilmek büyük başarı olsa gerek. açıklamak da ayrı sıkıntı çünkü gerçekten anlamıyorlar.

    aynı mevzuyu arkadaşım da yaşamış. o da mecburen deveyle işe gidip geliyorum, hatta geçenlerde devem hastalandı işe gidemedim falan diye dalga geçmiş. bu yanlış kanının sebebi biz de olabiliriz açıklamak yerine baştan savmayı tercih ediyoruz. ama o kadar da önemli değil. onlar deveye bindiğimizi sansalar kaç yazar sanmasalar kaç yazar. başkalarının hakkımızda ne düşündüğünü fazla takarsak bir yerden sonra başkaları için yaşıyorken buluyoruz kendimizi. o yüzden bu tip durumlarda aşırı tepki vermeyerek hatta alay edercesine gülerek cahilliklerini yüzlerine vurmak yapılacak en doğru şeydir.
  • "çok güzel kıçın var" diyerek komplimanlı cevap verilmesi uygun olan oryantalistik soru. tabi eğer davalos ikizlerinden biri ise, "sen ne kadar istiyorsan o kadar" şeklinde cevaplamak gerekir.
  • bu deve önyargısının oluşmasında camel marka sigara'da yer alan turkish domestic blend ibaresinin payı büyüktür.
  • suçu venezüellalı kızda aramak yerine , cihatçı teröristlere her türlü yardımı ve desteği sağlayan, avrupa birliği hedefinden sapıp, osmanlıcılık hayalleri peşinde koşan islamcı hükümetimizde aramamız gereken durum.

    dünyada yüzlerce ülke var, kız bilmek zorunda mi her ülkenin sosyopolitik durumunu. haberleri açıp, türk hükümeti ışide sınırı açtı haberini görünce doğal olarak , deven var mı diye de sorar, kaç karın diye de sorar.
  • (bkz: türklere sorulan salak sorular) başlığına entry olarak girilmesi gerekirken başlığı açılmış olay.

    ayrıca kızın 13 sene önceki dünya kupası üçüncüsünü bilmesi? kurgulanmış gibi geldi biraz.
  • kardeşler ülke bombalarla (11 mayıs 2013 reyhanlı patlaması) terörle anılıyor. kızcağız allahtan hareminde kaç karı var dememiş.

    ki biz daha pr'ın kelime anlamını öğreneli çok olmadı daha (bkz: discover the potential)
hesabın var mı? giriş yap