• bir cok diger lakaplari vardir ama sanirim en bilineni yaponchik'tir. japoncuk. jiu jitsu ustasi oldugu icin bu lakabi almis oldugu dusunulur, olmadi cekik gozlu oldugu icin veya her ikisi de bilemedim simdi.

    bir vor'un 70 kadar yasina kadar yasamasi bile aslinda inanilmazdir. herkesin hemfikir oldugu fikre gore adamin muthis onsezileriyle her zaman tehlikeden kurtulabilmesi ozelligidir onu bu kadar uzun sure hayatta tutan sey. ama sonucta yine eceliyle olmedi (paradox yaptim bak) oldurduler.

    gecen sene (2009) cenazesinde sonu ne kadar pressle biten yabanci ajans varsa hepsi oradaydi. halefi aslan usoyan da oradaydi.

    benim bildigim bu amca bi aralar amerika'ya gider, mafya babasi kariyerini bitirmek ister, hatta bir kac zaman oyle idare eder (92li yillar), sonra oradaki ruslar bu adami kendi sorunlarinin cozumunde yardimci olmasi icin ikna ederler, fbi yakalar falan...
  • yakın dostu ded hasan da benzer şekilde lokanta çıkışı yine uzaktan tüfek atışıyla öldürüldü.

    bu arada bu adamın zamanında öldürdüğü neredeyse aşikar olan türk işçilerle birlikte olan ve ağır yaralanan türk işçisi, rusya devletinin tüm koruma sağlama önerilerine rağmen mahkemeye çıkıp bu adam aleyhine şahitlik yapmaktan çekinmesi, zamanında ne kadar güçlü olduğunun kanıtıdır bence.

    ancak önce küçük japon, sonra ded hasan öldürüldü.
    komunist dönemden kalma eski kuşak mafya bu şekilde yok ediliyor.
  • 90'lı yılların rus mafya babası.

    o yıllarda moskova'da olan türkler arasında hala bugün de konuşulur bu olay.

    nedir olay ? yıl 92. hangi aydı hatırlamıyorum. bu rus mafya babası yaponçik* * ile aynı restoranda bulunan 3 veya 4 türk işçisinin hikayesidir. türk işçiler pervasızca para harcarlar. o zamanlar koy cebine 100 doları krallar gibi yaşarsın. yaponçik de zanneder ki bunlar zengin türk. tartışırlar, tartışma büyüyünce de yaponçik çıkarır silahı peşinden adamları. ortalık kan gölü olmuştur bile. yaponçik hiçbir şey olmamış gibi çıkar gider. olan bizlere olur. amk korkudan 1 ay dışarı çıkamayız. bu yazdığım yazı o zamanki moskova'da yaşayan türklerin konuştuğu ve böyle olma ihtimali yüksek olabileceği savdır. gerçekler nedir ne değildir bilinmez.

    bunun gibi onlarca olay yaşanmıştır. bu yaponçik de ermeni-kürt karışımı diğer bir rus mafyası olan ded hasan tarafından öldürüldüğü söylenir. üstelik aynı şekilde restoranda. hoş ded hasan'da aynı şekilde öldürülür ya.

    olan bizim iki kuku düşkünü türke olur. bok yolunda giderler.
hesabın var mı? giriş yap