• facebook şirketinin snapchat story özelliğini mesajlaşma uygulamasına getirerek verdiği isim. her yere hikayeleri sokacaklar. şu an beta uygulamasında gizli özellik olarak var. yakın zamanda direkt final uygulamasında aktif edecekler. hatta o süre 1 aydan az.
  • ne snapchatmiş yahu önce instagram sonra facebook messenger şimdi de sıra whatsappta desenize. satın alamayınca kudurdu zuckerberg. bütün programları snapchate benziyor.
  • son derece gereksiz özellik.
    yahu sen zaten instagram'a bu özelliği getirdin, yetmedi canlı yayın özelliğini getirdin. zaten gün içinde 65465545 kez "xxx canlı yayın başlattı." bildirimi geliyor ülkemizin gösteriş manyakları yüzünden.
    kaldı ki instagram'da hikayeler özelliği mevcutken ve isteyen orayı kullanacakken, neden whatsapp'ın özgünlüğünü yok ediyorsun yavaş yavaş?
    keşke facebook'a satılmasaydı... zira whatsapp-facebook-instagram arasında hiçbir fark kalmayana dek bu tür "yenilikler"i getirmeye devam edecekler.
  • cok mantikli gercekten.

    bence whatsappa fotograf da eklemeliyiz. filtreler falan olmali. boyle kendimize fotograf profili yapabilmeliyiz. takipçilerimiz de olmali.

    instagram yetmiyor cunku sayin amina kodugumun zuckerbergi.
  • story özelliğinin az önce güncellemeyle gelmesiyle beraber bundan sonra böyle anılacak olan şey. öncelikle gerici ve yenilik sevmeyen barbar yazarlar bu entry'i okumasın çünkü bu özellik gerçekten harika olmuş. hem çok kullanışlı hem de sırıtmıyor. ayrıca gelir modeli arayan whatsapp inc. için harika bir model de böylelikle bulunmuş olundu. yenilik sevmeyenler daha dün twitter butonunun yıldız şeklinde olduğunu unutmasınlar diyeceğim de ohoo o özellik unutulup da kalp butonuna alışalı da çok oldu. bana kalırsa şu iki şeyi kabul etmemiz gerekiyor; birincisi yenilik her zaman iyidir. ikincisi ise yeniliklere en çabuk adapte olan kuşak bizim kuşağımız. boş yere herkes klavye delikanlılığı yapmasın afederseniz sike sike bu uygulamayı kullanmaya mahkumsunuz ve yarın siz de story'nize düşen hikayeleri açıp güneşli ve manzaralı bir gün de siz de story paylaşacaksınız. sağlıcakla.
  • çoğu insanın beğenmediği özellik. bana kalırsa son derece hoş olmuş. ayrıca durum attığınızda kimse görmedi sorunu yaşıyorsanız okundu bilgisini açmanız gerek.

    ve eski durum özelliği tekrar geldi. 1 aydan kısa sürede final sürüme yollarlar. şu an için tagline diye geçiyor ismi. kişiler için de bir ayar çekerler.
  • kendi gözlemlerime göre, sadece hopeless tiplerin kullandığı özellik.

    daha hiç işi gücü olan, sevdiğim bir arkadaşımın burayı kullandığını görmedim.
  • yok whatsapp status, yok instagram story derken mobil
    internetin anasini belleyen kimil zararlisi olay. lan diyorum benim paket niye bitti bu ay. meger 300 mb story alinmis whatsapp'da. allahtan face mace yok benim.

    ama hakatten saygi duyuyorum bir yandan da. oturup bir resim - video neyse hem instagram story, hem whatsapp status hem de snap yapan, bunu gunde 10 gonderiyle tekrarlayan yogun issizlere yogun saygi duyuyorum. bunu yapan kizlarla erkekleri tanistirip gorucu usulu evermek lazim. zarar tek elde toplanip yariya iner belki.
  • ampirik deneyimlerime göre kullanmak için bir adet otomobil ve bir adet de büyük kadranlı saat sahibi olunması gereken whatsapp özelliği. bi' de o direksiyonu çapraz elle tutacaksın aga.
  • deneysel amaçlarla kullanıyorum. story'e bakanlar binbir çeşit insan, eğleniyorum vallah.

    *eski asker arkadaşı 3
    *nedense mouse ödünç aldığım arkadaşımın arkadaşı
    *lise arkadaşı 2
    *eski çalışan 3
    *lise hocası
    *ekşi sözlük grubundan kişi 4
    *bmc servisi ustası
    *bayii 4
    *çalışanın motorcu oğlu
    *çalışan
    *couchsurfing'ten 1 vatandaş
    *şirketin eski hemşiresi
    *ünlü bir medyum'un kardeşi
    *elektrik sayaçlarını kontrole gelen biri
    *başka firmaya ait tır şöforü
    *ehliyet kursundan arkadaş
    *kardeşim
    *büyük bir firmanın ik müdürü
    *bir kere çalıştığım otomasyoncu
    *interrail gruplarından pubg oynadığımız bir vatandaş
    *anam
    *teyzem 2
    *eski personel servisi şoförü
    *ekşi'den bisikletçi bir arkadaş
    *bilim sanayi teknoloji müdürlüğü'nden bir mühendis
    *halam
    *bir şöforüm
    *eski sevgilinin ev arkadaşı
    *kuzen 4
    *eski kaldığım otelin müdürü
    *bir kere çalıştığım torullu nakliyeci
    *hocam.com'dan bir arkadaş
hesabın var mı? giriş yap