• kessinlikle güvenlik sektörü,

    meselâ düşünün, her yerde güvenlik kamerası var.
    fakat bunları bir insan kontrol etmediği sürece sadece boş boş çekim yapan müdahale gücünden uzak cihazdan başka bir şey değiller.

    işte gelişmiş yapay zeka yüklü bir güvenlik kamerası düşünün, oldukça profesyonel bir güvenliğinin sıfır hata ile kontrolü gibi 24 saat anında müdehale ile bir marketi veya bir binayı gözettiğini düşünün, uyumak yok gözden kaçırmak yok,dikkat hatası yok

    yanlış bir durum gördüğü zaman anında güvenlik güçleri ile irtibata geçtiğini düşünün, aranan kayıp bir çocuğu yüz tanıma sistemi ile bir ara sokağın güvenlik kamerasında tanıyıp hemen haber ettiğini düşünün daha liste uzar gider.

    bence tüm insanlığı daha güzel ve daha güvenli bir dünya bekliyor, önümüzdeki tek engel daha gelişmiş kendi kendini geliştirebilen yapay zekâya sahip cihazların yaygınlaşması ve zaman.
  • adalet sistemi.

    avukatlar için değil de hakimlerin elinin altında geliştirilebilen bir yapay zeka olsa ve hakimler bu yapay zeka ile birlikte karar verse iyi hal indirimi gibi abuk subuk bir şeyden yırtamazlar. aynı yapay zeka cezaevinde çalışsa ceza verdiği kişiyi takip etse ona göre cezasını artırıp azaltsa çok daha verimli bir adalet sistemimiz olurdu.

    aile takip sistemi.
    bir ailenin durumuna göre o ailedeki bireylerin suça yatkın olup olmadıkları incelenerek aile bireylerine suç işlemeden önce psikolojik destek verilebilir böylece işlenen suçun maliyetinden çok daha azı ile insan hayatları kurtarılabilir.
  • cerrahlıktır bittabi.

    ben kendimi bir insanın ellerine bırakmaktansa bir makineye bırakmayı tercih ederim.
    düşünsene biri elini kolunu titretse çat gittin. öbüründe böyle bi ihtimal yok.
  • fuhuş sektöründe söz sahibi olamayacağı kesindir.

    (bkz: et ete değecek)
  • (bkz: siyaset)
    not: şimdikinden daha kötü olamaz ya.
  • politikada ise yarar bence.
    yapay zeka hic zekadan iyidir.
  • tarım sektöründe işe yarayacağı kanaatindeyim
    toprağı ve yaprağı anlık kontrol ederek gereken ilacı ve gübreyi verebilir. olgunlaşan meyveleri hasad edebilir.
  • bu ülkede zeka namına çok az iş yürütüldüğü için çok birşey yapabileceğini zannetmiyorum.ama bir yapay meme olursa bir çok embesil kalitesiz dölün dışarıya boşalacağını söyleyebilirim.bu sitenin yüzde 70 dilimi ne yazık ki mastürbasyon olayına çok yatkın ben demiyorum başlıklar belli ediyor.
hesabın var mı? giriş yap