• şu sıralar akşam gazetesinde yazan ekonomi yazarı.
  • doktor; hem akademisyen, hem ekonomist, hem yazar. bizim hocamızdır kendisi ve müthiş bir ders anlatım tarzı vardır. öğrencileriyle çok ilgilidir ve samimi bir kişiliktir.
  • www.drerdinc.org adresli sitede gün ici seans yorumları yapan bir kisi. ayrıca tv 8 de borsanın efendileri programında yorum yapmaktadır. para dergisinde haftalık yazıları cıkmaktadır. her hafta 5 hisse senedi tavsiyesinde bulunur. genelde spekülatif ve sığ tahtalardır. pek güven olmaz.
  • beni güldürdün allah da seni güldürsün dileginde bulundugum teknik analist. gece 12 den sonra sıkılırsanız ve biraz borsa bilginiz warsa eglenmek icin ideal video yorumlar verir. dün itibariyle tamam yukarı gidiyoruz demistir. yüzde 2 düsen endeksden sonra acaba bugün neler söyliycek cok merak ediyorum. us de suan yüzde 2 asagıda.

    eglenmek icin baska bir alternatif de

    (bkz: yigit bulut)

    (bkz: denklem)
  • an itibariyle skyturkte küresel krizi en yalın haliyle anlatmaktadır. program sunucusu, diğer konuklar ve kameramanı abd finans piyasası aktörleri şeklinde örneklendirip sistemin nerede tıkandığını basitçe ortaya koymaktadır.
  • çarşamba günleri 21.00'de skyturk'te yayınlanan eko analiz programını, bu ekonomik kriz nedir ne değildir azıcık merak eden herkesin izlemesi gerekli.
  • bir üniversite hocasıınıın girebileceği en tatlı şekildir yaşar hoca. dönem başında sorar "bu dersle ilgili tek amacı geçmek olan var mı?" diye. parmak kaldıranların isterlerse bir daha dersi ile sınavlarına girmeyebileceklerini söyler ve dönem sonunda cc ile geçmiş olurlar. dersler sohbet havasında geçer. zaten sadece öğrenmeniz gerekeni verir yaşar hoca. gereksiz konulara yer yoktur derslerinde. sınavlar olması gerektiği gibidir zaten. onlardan da alınabilecek en yüksek notları alırsınız. yaşar hoca hocanızsa alışkınsınızdır sık sık sınıfa kameraların dalmasına ya da ders aralarında sınıfınızdan telefonla canlı yayınlara bağlanılmasına. bir de bir finans seminerinde salondaki yatırımcı dinleyiciler boş boş izlerken konuşmacıları siz her kelimeyi anlarsınız ki bu da noktayı koyan olay olur.
  • gerek yazdığı kitaplar gerekse internet ortamındaki haftalık analizleri ile iktisat/ekonomi disiplini dışından olup da konuyla ilgilenmek isteyenler için analitik kurgusu sağlam ve tutarlı, rafine bilgiler sunan değerli bir öğretim görevlisi.
  • yatırımcı ve teknik analiz sorgulanıyor isimli kitabı teknik analizle ilgilnenler için birebir diyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap