• hazır yoğurdun gerçek bir yoğurt olmayıp sahte bir besin olduğunu iddia eden onkoloji profesörü yavuz dizdar'ın davranışı. kendi yoğurdunu kendi üretiyormuş. asla hazır yoğurt almazmış. mandıradan süt temin etmek ve güvenilir sütlerden yoğurdu mayalamak ideal çözümmüş kendilerine göre.

    http://www.dogalhayat.com.tr/…nizdan-cikarin-cunku/
  • süper olay lan. biz de sokmayalım.
  • brucellayı kaptıktan sonra sağlıklı yaşamına devam edecek mi merak ettiğimdir.

    şu doktorların ayrıştığı konular yüzünden insanlar arada sıkışıp kalıyor. hazır gıdalar bakterilerin yok edilmesi yönünden daha iyiyken evet besin yönünden daha zayıflar.

    sonuç? sen o aldığın sütün güvenilirliğini nasıl bileceksin? (hele türkiye gibi bir ülkede) hadi sen mandıradan alıyorsun, bu ülkede tavsiye verdiğin insanların hepsi gidecek sokaktan alacak? ne kadar steril olacak o süt?

    boş boş reklam yapmayın. koca bir nesil haberlerde bir akşam bir besinin kanser yaptığını, ertesi akşam o besinin kansere iyi geldiğini göre göre kafayı sıyırdı.
  • (bkz: dost yoğurt)
  • mantıklıdır.

    hazır yoğurdun üzerindeki kaymağı bile margarinle yapıyolar. sen de kaymak sanıyosun.

    güvendiğin sütü alacaksın bilader. memlekette kutu süt yokken biz sokakta satılan sütle büyüdük. bi halt da olmadı. tanıdığından güvendiğinden alırsın.

    hatta ben almaya başlamıştım yakınlarda gene. sütün tadını unutmuşuz. o sütle kutudakinin alakası yoktu. o derece.

    veya kooperatif sütlerinden al. uht ler kutu içinde, oda sıcaklığında aylarca dayanırken kooperatif sütleri dolapta ancak 15 gün dayanır. git onlardan al bişey yapamıyosan.

    ılıştırıp içine yoğurt atacaksın, beze sarıp bir gece bekleteceksin. atla deve değil evde yoğurt yapmak.
  • medya doktorunun açıklaması.
hesabın var mı? giriş yap