• yoktur.

    yetkili bir abi istemiştir ve olmuştur. sonra da "bilimsel" çalışması ısmarlanıp, yaptırılmıştır.

    bazı abiler ne yaparsa doğrudur.
  • bir kişinin, yasama-yürütme-yargı üçlüsüne hakim olmakla doymayıp, basın-medya'ya hakim olmakla doymayıp, hastane zincirleri-milyarlarca lira-gemicikler ve binlerce gayrimenkule hakim olmakla doymamaya devam etmesinin uzantısıdır.
    bu kişi artık zaman kavramına da hükmetmek istemektedir.
  • sabah namazının yedi civarı saatlere denk gelmesini sağlamak olabilecek amaçtır.
  • güneşe kafa tutmak.
  • sabah namızını kılıp hemen ardından işine koyulmaktır.kaldırılmasa idi namaz saati ile güne başlanan zaman arasında 1 saat boşluk oluyordu ve bu aralık müslümanlara caydırıcı etki yapıyordu millet ibadetten soğuyordu.

    ayrıca mekke-medine saat diliminde olmak, paha biçilmez.

    memleketin islami yaşam tarzına geçmesinin yol taşlarından biridir.
  • hiç bir zaman mantıklı bir açıklaması olmayacak amaçtır. muhtemelen namaz saatlerinin suudi arabsitan ile eşleşmesi, bazı doğu ülkeleri ile de saat farkının aradan kalkması ve ticaret yapan firmaların saat farkı problemi yaşamaması içindir. batıya sırt dönmüşüz , saat farkı oralarla 2-3 saat çıkmış,çıkmamış kimsenin sikinde değil. tasarruf falan zaten hikaye. bugüne kadar zarar ediyorduk da şimdi mi kara geçiyoruz. yakında resmi tatil günü pazar yerine cuma olursa ona da şaşırmayın. boşuna isyan da etmeyin. padişah ne buyurursa o. işlerine gelen her konuda kükrerken , işlerine gelmeyince muazzam ölü taklidi yapıyorlar. aynı bu konudaki gibi.
  • arap ülkeleri ile başka nasıl eşit konuma gelebilirdik
  • en başından beri kıllandığım, bilgisayarın saatinin otomatik değişmemesi için almam gereken saat dilimini öğrendiğimden beridir de durumdan emin olduğum amaçtır. cumhuriyet nasıl ki hafta tatilinin değiştirilmesi, ölçü tartıda takvim saatte yeniliklerle yüzünü batıya, medeniyete dönmeye çalıştı ise bu değişiklik o ayarlara reset atmanın adımlarından biridir.
hesabın var mı? giriş yap